Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek korrekt volt? 26N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korrekt volt? 26N

Figyelt kérdés

Adott egy férfi akivel sokáig beszélgettem neten, majd néhányszor találkoztunk,ott is aludtam nála. (egy elhanyagolt kapcsolatban éltem melltette,az elejétől fogva tudta,hogy miért nem szakítok egy más téma,de senkinek nem hazudtam).

Az elején baromi kedves volt, bár néhány hónap múlva elég fura lett,és rám telepedett, számon kérő volt,kötekedő.Meg akartam vele szakítani a kapcsolatot,de megígérte megváltozik,ami szintén néhány hónapig tartott.(Élőben nem így viselkedett, teljesen rendben volt,ezért is nem tudtam eldönteni mi legyen vele sokáig) Miután párszor ott aludtam megint elő jött ez az énje, csak sokkal durvábban,de csak írásban. Nem lehetett tudni,mikor mibe köt bele,mindig én voltam a hibás,pedig ő kezdte a provokációkat a semmiből. emiatt a néhány ott alvás után eléggé megtorpantam,féltem tőle, sokszor olyanokat is írt hogy brutálisan megverne,de utána hozzá tette hogy viccből írta,és miután lefeküdtünk egy hétre rá nem is akart beszélni velem többet. Szóval ezek miatt nem erőltettem az elköltözésem,a páromnak is jó így,barátként élünk egymás mellett. Utána ezzel a férfivel "kibékültünk", beszélgettünk még, mondtam hogy átmennék,de folyton lerázott, mindenféle dolga volt,mindenféle nevetséges indokkal. Hónapok teltek el, és most utólag azt mondja hogy én hagytam el őt a páromért, de beszélni akar velem minden nap,teljesen rám van telepedve, de sajnos túl udvarias vagyok és nem tudom lerázni. Mióta nem kell velem találkozgatnia azóta lenyugodott,és nem kötekedik mint régen. Szerintetek korrekt ez? hogy ennek a fura "kapcsolatnak" a lezárását így egyedül eldöntötte aztán rám fogja? Hogy szakíthatnám meg vele a kapcsolatot? kicsit félek tőle.

2021. aug. 18. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy jön ide a korrektség. Az, higy megveréssel "viccelődik" nem normális. Se az, hogy szidalmaz, szóban/írásban bántalmaz. Tiltsd, töröld, ne reagálj, ha zaklatni kezd, azt dokumentáld felvétellel, tanúkkal és jelentsd fel.
2021. aug. 18. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tyüüü

Volt a régi hapsid , és annyira szar volt már a kapcsolatotok , hogy erőltetted ezt a szerencse csomagot?

Most meg sztornóznàd Patron Pistàt is, mondom a sorrendet:

1.ne keresd

2.tilcsad

3.ismèteld meg az 1.est

Nagyon szívesen , a szàmlaszàmom: 😆

2021. aug. 18. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Azt nem tudom, hogy a pasi milyen volt, de te egy percig nem voltál semmilyen téren korrekt. Nem kellene ezt a szót másra használnod
2021. aug. 18. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Húztad a fiú agyát és közbe becsaptad a párodat is. 30f
2021. aug. 18. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene félned? Már rég le kellett volna rázni. Játszmáztok mindketten, felesleges mutogatni a másikra.

Megszakítani a kapcsolatot úgy tudod, hogy megteszed, hűű de bonyolult, még zsarolnia is felesleges, hiszen tudja, hogy nincs mivel fenyegetnie szarsz a kapcsolatodra is.

2021. aug. 18. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Bezzeg hozzám sosem tudnak menekülni, csak ilyen patron pistákkal élvezik, hogy megalázkodhatnak.
2021. aug. 18. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Mivaaan?Ki kivel van most ebben a történetben?
2021. aug. 18. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Két vödör takony találkozott...
2021. aug. 19. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!