Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuknak bejönnek a skinhead lányok?
hát kb énis kijelentem h egyáltalán büdös sem vagyok/vagyunk, és nem csinálok ribancot magamból 5 kiló sminkkel. Pont olyan h szép legyen.
Annyira primitívek vagytok. Ti beszéltek a toleranciáról, meg h hú fogadd el a másikat aztán tessék ;)
És én így is, hogy skinhead lány vagyok találok magamnak akárkit aki így szeret ahogy vagyok. És úgy, h a jelenlegi párom nem kopasz (:
L/17
Felháborító, hogy az emberek mennyire nincsenek tisztába a fogalmakkal. Szerintem nem az számít egy skinhead lánynál, hogy minden nap felveszi-e a bakancsot, vagy nem. Én is skinhead lány vagyok, skinhead barátom van,és nem hordok minden nap skinhead cuccokat meg bakancsot. Mert nem az a lényeg hogy hogy öltözöl, hanem az hogy kitartasz-e az elveid mellett. A skinhead lányok nem büdösek meg egyéb hülyeségek. Attól mert valaki skinhead lány, öltözhet átlagosan, meg nőiesen. Vannak pasik akiknek tetszenek a skinhead lányok, vannak akiknek nem. De általába, tapasztalataim alapján, azoknak tetszenek a skinhead lányok, akik "hajlamosak" csatlakozni a skinhead-ek közé. De én nem igazán tudom elképzelni, hogy skinhead és nem skinhead között működhet-e a kapcsolat. Mert nem egyforma elvei vannak, és azok előbb utóbbütközni fognak. (ha az egyik fél tényleg skinhead) :)
Hát néha balhéznak, de legalább megtudják védeni magukat :)
Dóri 17
Inkább skinhead csaj mint egy élettelen emós deszka :DDDD
Inkább tomboljon,verekedjen mint hogy ne éljen -.-Én is elkezdeném ezt a skinhead dolgot de csak 14 éves vagyok még várok a bakancsal :DD 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!