Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények, szakítsak?

Figyelt kérdés

Autóbalesetunk volt a barátommal. Ő vezetett. Sajnos nem voltam bekötve és mikor nekicsapódott a masik autónak a befejeltem az ablaküvegbe, ami nem tört ki és rajtam sem volt külsérülés csak enyhe fejfájás es rémület.

Mikor a nagynéném felhívott es azt ajánlotta, hogy menjek orvoshoz, kifakadt a baratom, hogy menjek, hogy meg testi sértés miatt is vádolják és elveszítse a sófőrkönyvét végképp, nem elég az anyagi kár! Nem tűnt, hogy aggódott miattam, azt mondta, nincs egy karcolás sem rajtam, ami igaz is volt de agyrazkodasom lehetett volna.

Csak a lámpái törtek ki tehat valóban nem volt nagy baleset, tul gyorsan ment es neki ment az előtte levő autónak a stopnál, nem tudott időben fékezni.

Csak attólfélt nehogy neki baja legyen

2021. aug. 17. 21:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Szakíts, kösd be az öved (nem akarok okoskodó lenni, és sem kötöm be). De barátod felőtlen, és ha tényleg bajod lett volna, majd egy ismerősére bízta volna vagy mi? Szakíts vele.
2021. aug. 17. 22:14
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért szexuális kategória? Egyébként hagyd ott az ilyen férget.
2021. aug. 17. 22:16
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Ha egyáltalán felmerül a személyi sérülés lehetősége, rendőrt kell hívni. Aztán testi sértéstől itt szó nincs, baleset okozása áll csak meg. A jogsit is csak akkor veszti el, ha már sok büntetőpontja van, azaz máskor is szarul vezet. Ez egy bunkó. Merci, Audi vagy BMW?
2021. aug. 17. 22:18
 14/21 anonim ***** válasza:
20%

Azt vedd számításba, hogy ha egy csaj ilyesmit kérdez, senki se fogja itt kb azt mondani hogy maradjon vele. Masszív csaj seggnyalás folyik és szakításra buzdítás.

A srácnak volna köztes megoldása, de gondolom annyira nincs sok esze. Ami a magánorvos lenne, aki nem kérdezi hogy sérültél meg és úgy vizsgál meg.

Gondolom megilyedt, rajtad meg semmi nyoma sérülésnek, ezért nem félt.

2021. aug. 17. 22:20
 15/21 anonim ***** válasza:
5%
Mondjuk neked is illett volna bekötni magad.
2021. aug. 17. 22:28
 16/21 anonim ***** válasza:
#14: nőként írtam hogy hagyja ott a fenébe..
2021. aug. 17. 22:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítanák vele. Nem ismerem az embert téged se ismerlek. De magamból kiindulva én 26F vagyok és legalább is számomra a párom nagyon fontos. Első dolog az autóba amit megnézek be -e van kötve, mert ha baleset történne, sose tudnám megbocsátani magamnak bármilyen baja esne. Ha meg meg is történne a baleset és nem vettem észre, hogy nem volt bekötve. Első dolog az lenne, megnézném mi van vele, és elvinném azonnal egy ellenőrzése. Számomra mindig fontosabb lesz az a személy akit szeretek, mint az autóm.
2021. aug. 17. 22:51
 18/21 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
A párod, Kérdező, egy idióta. Minden tekintetben. Ne akarjon már egy anyagi kárt egy eseetleges (maradandó károsodást okozó) személyi sérülés fölé helyezni!
2021. aug. 18. 03:09
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Baratod egy allat, te meg eleg ostobacska, hogy keptelen vagy bekotni magad.
2021. aug. 18. 03:56
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párom lennél, én vittelek volna dokihoz... Gondolom fiatal korosztály vagytok, én már elmúltam 40, sokat változott a világ.
2021. aug. 18. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!