Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudod megélni a nőiességed a párod mellett?
"de addig is húzom a saját időmet, minél kevesebb esélyem legyen találni egy normális embert, aki minimum tisztel."
Eszemben sincs más férfival összejönni. Ha vele bedöglik a dolog, nem lesz férfi az életemben. 25 év alatt torkig lettem velük.
Amúgy jól élünk, egészséges a gyerekünk, van egy csomó hobbim, sportolok... ehhez képest a nőiességem nem számít.
Amíg ő nem hagy el, addig tart. Hülye lennék a semmibe menekülni a gyerekkel az ő "zsánerkategóriája" miatt.
Én úgy érzem, hogy nagyon jól meg tudom élni a nőiességemet a párom mellett.
Most már egészen mást jelent számomra a nőiesség, mint amit néhány éve. Nem akkor érzem magam nőiesnek, ha sima a lábam, szexi fehérnemű, szexi smink és finom parfüm van rajtam, hanem akkor, amikor szakadt melegítőben, kinyúlt pólóban, szőrös lábbal is őszintén megkíván a párom. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a jelenlegi párommal úgy tudok felszabadultan szexelni, hogy egy pillanatra sem jut eszembe az, hogy nem nézek ki tökéletesen, valahogy nem a kinézetemtől érzem magam szexinek, hanem az ő reakcióitól, az érzeteimtől meg úgy az egész helyzettől.
Arról nem is beszélve, hogy maximálisan tisztel engem és a döntéseimet is, de ez nem feltétlenül a nőiességemet erősíti, de akkor is fontos, hogy egyenrangú félnek érzem magam a kapcsolatunkbam, hiszen ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a nőiességem is őszintén kiteljesedjen mellette.
6 éve vagyunk együtt, és együtt is élünk.
25/N 25/F
"Érdekből és kényelemből hagyod, hogy kialudjon a tűz benned."
Nem mindenkinek a "tűz" számít. Amúgy mégis mi a "tűz"?
Semennyire.
Inkább azt mondanám kiölt belőlem minden nőiességet (a külső jegyeken kívül). Természetre ő a nő, rám hárult a férfi szerep.
Ettől függetlenül váltani nem akarok, mert más lehet megcsalna, irányítani akarna, átverne stb.. ő pedig jó "asszony", azt teszi amit az "ura" mond neki 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!