Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tudod megélni a nőiességed a párod mellett?

Figyelt kérdés
Egyáltalán számodra mit jelent a nőiesség és mit kell tegyen a másik fél hogy megélhesd azt? - persze a szereteten kívül
2021. aug. 14. 08:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

"de addig is húzom a saját időmet, minél kevesebb esélyem legyen találni egy normális embert, aki minimum tisztel."

Eszemben sincs más férfival összejönni. Ha vele bedöglik a dolog, nem lesz férfi az életemben. 25 év alatt torkig lettem velük.

Amúgy jól élünk, egészséges a gyerekünk, van egy csomó hobbim, sportolok... ehhez képest a nőiességem nem számít.

Amíg ő nem hagy el, addig tart. Hülye lennék a semmibe menekülni a gyerekkel az ő "zsánerkategóriája" miatt.

2021. aug. 14. 10:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
"ehhez képest a nőiességem nem számít" :( Ez nagyon szomorú. Érdekből és kényelemből hagyod, hogy kialudjon a tűz benned. Persze vannak ennél sokkal rosszabb sorsok is, csak azért mégis, nagyon szomorú :(
2021. aug. 14. 10:09
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Én úgy érzem, hogy nagyon jól meg tudom élni a nőiességemet a párom mellett.

Most már egészen mást jelent számomra a nőiesség, mint amit néhány éve. Nem akkor érzem magam nőiesnek, ha sima a lábam, szexi fehérnemű, szexi smink és finom parfüm van rajtam, hanem akkor, amikor szakadt melegítőben, kinyúlt pólóban, szőrös lábbal is őszintén megkíván a párom. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a jelenlegi párommal úgy tudok felszabadultan szexelni, hogy egy pillanatra sem jut eszembe az, hogy nem nézek ki tökéletesen, valahogy nem a kinézetemtől érzem magam szexinek, hanem az ő reakcióitól, az érzeteimtől meg úgy az egész helyzettől.

Arról nem is beszélve, hogy maximálisan tisztel engem és a döntéseimet is, de ez nem feltétlenül a nőiességemet erősíti, de akkor is fontos, hogy egyenrangú félnek érzem magam a kapcsolatunkbam, hiszen ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a nőiességem is őszintén kiteljesedjen mellette.

6 éve vagyunk együtt, és együtt is élünk.

25/N 25/F

2021. aug. 14. 10:33
 14/19 anonim ***** válasza:
63%

"Érdekből és kényelemből hagyod, hogy kialudjon a tűz benned."

Nem mindenkinek a "tűz" számít. Amúgy mégis mi a "tűz"?

2021. aug. 14. 11:24
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Senennyire, mégcsak nőnek sem éreztem soha magam ebben a 34 évemben. Távol áll tőlem a nőiesség
2021. aug. 14. 11:31
 16/19 anonim ***** válasza:
24%
#14. Gáz plazma állapotban.
2021. aug. 14. 11:52
 17/19 anonim ***** válasza:
73%
14, ja bírom ezt a sok szappanoperából kilépett hőssszerelmest itt, akik feszt azt írják, hogy jaaj a tűz meg a szerelem meg a lángolás. Fingjuk nincs az életről, meg hogy mik a fontosak az életben, és mire lehet 30-40-50 évet alapozni. Hát nem a tűzre meg a vak szerelemre. A gyerekeid cseszhetik, hogy te fú de szerelmes vagy, és elhagyod a gyerekük apját egy kis tűzért. Persze nem megoldás a megcsalás, meg egy szar kapcsolatban való senyvedés, hanem ha már 2 ember úgy döntött, hogy összeköti az életét és gyerekeket is vállal, akkor tegyen azért a nyomorult kapcsolatért. Nem, szerelem meg lángoló szenvedély nem lesz 50 éven keresztül, de kölcsönös tisztelet, szeretet, megbecsülés lehet. Csak ezt el kell dönteni, és tenni kell érte. A szerelem jön és megy. Arra nem lehet évtizedeket alapozni. És a gyerekeknek sem az kell, hogy a szüleik tűzben égjenek egymásért. Marha könnyű ezzel dobálózni itt ismeretlenül, hogy lépj le az új szerelmeddel. Hogyne... Pár évig ott is tombol majd az itt egekig magasztalt tüzetek, aztán kezdődik minden elölről, mentek a következőhöz, mert jaj kialudt a tűz és anélkül nem lehet élni. Az én házasságomban is perpillanat csak pislákol a tűz, más férjébe meg szerelmes lettem, de eszem ágában nincs lelépni, és elráncigálni a gyerekemet az apjától egy számára vadidegenhez, csak hogy én megélhessen a szerelmet. A férjem a legcsodálatosabb apa, akit a gyerekemnek el tudok képzelni. Van közös jövőnk, azonos az értékrendünk, építjük közösen az életünket és a gyerekünk életét. Az a hülye szerelem meg majd elmúlik, amit más iránt sikerül most sajnos éreznem. A férjembe is voltam már szerelmes, sikerülni fog újból, ha végre észbe kap kicsit, és odateszi magát, mint az elején.
2021. aug. 14. 12:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
38 éve házasok a szüleim és a mai napig látszik köztük a szenvedély. Nyilván nem az a fajta, ami egy kapcsolat legelején van, de a kölcsönös imádat, rajongás, tisztelet, megbecsülés. Ennyi év után is beillene egy romantikus filmbe, minden összepillantásuk. És igen, lehet, hogy az ilyen nagyon ritka, de talán pont azért ennyire ritka, mert a többség beéri a barátsággá, vagy ami még rosszabb egy néma megállapodássá halványult kapcsolattal. De, kinek mi. Szerencsére én megtaláltam azt, akivel ugyan olyan mély és tartós szerelmet élhetek át, mint a szüleimé. Mi még "csak" 8 éve vagyunk együtt, de eddig nem halványult a szerelmünk. Megértem, ha másnak ez nem annyira fontos, és más teljesen elégedett egy olyan párral is, aki végülis csak azért van, hogy könnyebbek legyenek a kiadások, és hogy ne legyenek egyedül, de ettől én személy szerint még láthatom ezt egy nagyon szomorú dolognak.
2021. aug. 14. 12:49
 19/19 anonim ***** válasza:
24%

Semennyire.

Inkább azt mondanám kiölt belőlem minden nőiességet (a külső jegyeken kívül). Természetre ő a nő, rám hárult a férfi szerep.

Ettől függetlenül váltani nem akarok, mert más lehet megcsalna, irányítani akarna, átverne stb.. ő pedig jó "asszony", azt teszi amit az "ura" mond neki 😂

2021. aug. 14. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!