Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom ugy kezeli a konfliktu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ugy kezeli a konfliktusokat hogy nem veszi fel nem olvassa nem reagal. Stb.hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

Es felnott ferfi.

Es állandoan visszaél azzal hogy nem tudok epp ott lenni szemelyesen vagy akármi csak telon lehetne elérni.

Kisebb problemakat telon simán le lehetne futtatni, pár percben is megbeszelni akár, es nem görcsben telne az egesz napom mire eljutok oda hogy meghallgat es mindezt ugy hogy amugy én érzem magam megsértve!

Hogyan lehet megoldani azt hogy ne éljen vissza azzal hogy telefonon nem tudok mit tenni? Nem hallgat meg stb

Es ugy hogy kozben ő sertett meg engem. Ergo nekem rosszul esett amiatt elmentem tole es még ő van megsertodve!!!

Soha nem erdekli mi bajom csak en mosolyogjak meg viselkedjek meg ne sertodjek meg.

2021. aug. 13. 09:18
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

?

Itt semmi nem normalis, mégis hogyan viszonyuljak ehhez az egészhez normálisan igy?

Most is nyugtalanság van csak bennem

A normalis igen az lennehogy a párok ugye dolgoznak este találkoznak es minden átlagos.

Ezt hogy csináljam meg hogy így

2021. aug. 13. 12:00
 22/46 A kérdező kommentje:
Hogy igy legyen?
2021. aug. 13. 12:02
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, én az ilyet faképnél hagytam. Aztán még neki állt flejebb, hogy nem mentem bele ebbe a dedós műsorba. Akkor hirtelen tudott reagálni.
2021. aug. 13. 12:03
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te egyedül?

Sehogy.

2021. aug. 13. 12:12
 25/46 A kérdező kommentje:

Engem jelenleg lekezel h nincs ideje f.szságokon kattogni.

Nekem meg így telik a nap.ezzel a bennem levő nyugtalansaggal.

Ez is okozza azt sztem hogy fokozottabb szeretethianyom van. Csak egybolelés csak egy puszi ugy nyugtatna.vagy bármi.

De őt meg pont irritálja amit művelek azzal hogy "be vagyok sózva". Igen azt várja hogy könnyed legyek és laza. Ahogy 16 írta.

2021. aug. 13. 12:13
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
21 Azért írom,hogy te sem vagy normális,mert a kérdésben panaszkodsz egy rendszeres problémára,ami miatt nem érzed magad szeretve. Konkrétan minden amit írsz arról szól,hogy le se toj a pasid. Mikor azt írják a válaszolók,hogy azért viselkedik így,mert nem szeret és emiatt nem fog ez a helyzet megváltozni,akkor meg azzal jössz,hogy de igenis nagyon szeret,csak ő ilyen ember. Szerinted ezek után mit lehet erre mondani. Mitől is érzed azt,hogy szeret?
2021. aug. 13. 12:15
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész egy xar.

Itt nincs mit megbeszélni vagy javítani rajta.

Ilyen kapcsolatban akkor élnek emberek ha egy rohadt nagy svájci frankos hitelük van és mindketten az utcára kerülnének egymás nélkül.

Minden más esetben meg egy hellosziahagyjukap.csábaazegészet egyszerű és hatékony megoldás.

2021. aug. 13. 12:17
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeret.

Nem érdekled.

Lekezel, így van, ha problémád van, ő erre nem kíváncsi alapon leráz. Legyél könnyed és laza.

Beléd áll, hogy biztos hapsival telefonálsz, pedig láthatóan ő pötyög a telóján, ami nagyon fontos.

Te tényleg nem látod, mekkora hülyére vesz?

Legyél könnyed és laza - ergo szexelgess vele, amikor neki kedve van, de további kérdésekre, kérdésekre köszöni de nem kíváncsi, oldd meg magad a kapcsolatotokat. Amiben csak te egyedül vagy ám benne.

2021. aug. 13. 12:30
 29/46 A kérdező kommentje:

26

Többször beszéltem már vele erről h úgy erezném mintha nem akarna, vagy egyaltalán miert van velem, miert tart maga mellett, stb

Folyamat olyan válaszai vannak ha nem szeretne meg rossz lenne neki, kizárt, hogy ő olyannal kapcsolatban legyen(simán cserél, ha akar), meg vegyem már észre, a jó dolgokat (ezt azt amazt amiket tesz ertem-samik sztem teljesen átlagos dolgok egy kaocsolatban), miért nem az a fókuszom, a jó dolgok,talán ennyi ami racionalis es nem csak duma, a többi meg, mondja, hogy de szeret, akar,imád,igenis velem akar lenni, tervezni, hosszu távon gondolkodik etc.

Valójában neki tényleg csettintés és dob bárkit. Ő nem kapcsolatfüggő abszolut. F.s kapcsolatokat egyszerűen nem tart fennt. Ebben mondjuk hiszek is neki. Tényleg ilyennek is látom.

Irdatlan gyors a dontesképessége.

Mikor osszejottunk egyetlen nap után mindenkit kivágott a p.csába de azonnal. Hogy én kellek. Pont.

Aztán "kötelezett"is arra hogy ha egyutt járunk, legyek korrekt vele, semmit nem tűr meg.(más pasikkal levelezések találkozasok megcsalás etc)és így menjek bele kapcsolatba csak vele ha akarom, hogy ezeket tudjam tartani.

Extrém határozott férfi és irdatlan gyorsan képes nagyvolumenu dolgokrol is dönteni.

Nem kellett vele hetekig ismerkednem sem kapásbol tudta hogy én kellek.pont.

Aztán egyre jobban kialakult benne a kötődes aztan szerelem.

De maximálisan maradt erős férfi aki nem erzekeny nyáladzos picsogos ölelgetős bujós, meg stb hanem racionális, tudja mit akar típus. Es azt is így hogy miert tart engem maga mellett.

Én meg valahogy nemistudom, azért emberibb vagyok sztem mint ő.

2021. aug. 13. 12:37
 30/46 A kérdező kommentje:

28 igen ilyen érzést kelt a másikban.

De ez hamis érzés.

2021. aug. 13. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!