Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érzelmileg bántalmazó, degradáló kapcsolat után hogyan lehet elhinni, hogy valakinek tényleg én kellek?
Figyelt kérdés
Hogy tényleg szépnek tart, hogy nem csak a szex miatt akar velem találkozni. Egyszerűen azt keresem, hogy mi a hátsó szándék, miért keresi velem a kapcsolatot.2021. aug. 12. 18:53
12/17 anonim válasza:
7: Ezt melyik pizsamádban álmodtad? :D
Kérdező jobban teszed, ha először pszichológussal kezelteted magad, mert aztán csak jön majd a szokásos "nem vagyok túl az exemen" szöveg és ezzel a másik félen is sebet okozol.
13/17 anonim válasza:
Szerintem meg ha mindenki fordítana elég időt az ismerkedésre akkor eljönnének idővel a csontvázak ha vannak. Addig meg nem adod oda magad csak úgy. Ha meg nem tud várni helló lesz más. F30
14/17 anonim válasza:
Ne nyomd fullba a kretént. Ennyi. Gondolom te is felháborodnál, ha téged tartanának negatív embernek mások miatt.
15/17 anonim válasza:
12 másnak ilyen dolgok csak álmok?
16/17 anonim válasza:
15: Elég hihetetlen, hogy nőként úgy hivatkozol a párodra, hogy "alfahím"
17/17 anonim válasza:
Mert tenyleg az. Helyes barkit megkap es rosszfiús
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!