Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek ismerkedni, hogyan legyek bátrabb?
Őszintén szólva cikinek érzem magam. Későn lett barátom, 24 évesen.
Zaklattak középiskolában ami kihatott az emberi kapcsolataimra, sok idő volt mire nagyjából túltettem magam a sérelmeken. 24 évesen lett először barátom, 1,5 évig tartott.
Minden téren csalódás volt a kapcsolat.. Megtudtam hogy ki is beszélt a hátam mögött, hazugságokat terjesztett rólam, hogy magát "menőbbnek" tüntesse fel..kb olyan kategória volt mint a zaklatóim. Elég bizalmatlan lettem miatta.
Öregnek érzem magam a korom miatt, de mégis tapasztalatlan vagyok. Nem merek belevágni az ismerkedésbe.
Kíváncsiságból felmentem társkeresőre, igazán helyes pasik is írtak de úgy érzem én túl sz4r vagyok hozzájuk képest.. Nekik biztosan volt több kapcsolatuk is, nem olyan szerencsétlenségek mint én. Lehet ki is röhögnének ha tudnák...
Hogyan legyek bátrabb?
Ez a "25 évesen öreg vagyok" hozzáállás a gyökere minden párkapcsolati problémádnak, konkrétan 0 önbizalmad van. 0 önbizalommal konkrétan önpusztítás párkapcsolatokat hajkurászni mert hót ziher, hogy bevonzol valami érzelmi bántalmazót és évekig szívsz, mire rájössz, hogy tönkretesz.
Szóval először tedd rendbe magad és tornázd fel az önbizalmadat. A középiskolai sérelmeket pedig próbáld meg elengedni. Az már tényleg a múlt.
Az iskola egy undorító közeg, legalábbis szerintem. Emberek összezárva egész nap, a legérzékenyebb életkorban és mindenki próbál valahogyan kitűnni. Ez még egy pszichológiai kísérletnek is beillik. Felnőttként már azért ritkább az ilyen, mert az embernek nagyobb a mozgástere, de sajnos egy lakatlan szigeten ugyanez lenne. De nézd azt, hogy te most nem ott vagy. :)
Viszont nem csoda, hogy ilyen embert vonzottál be. A mintáink vonzzák egymást. Ezt kell leküzdened, akár szakember segítségével. Ezt úgy mondom, hogy nekem is volt két mérgező kapcsolatom, szintén 25 vagyok és tudom, hogy nem véletlenül fogtam ki két birtokló, hisztis majmot.
"Lehet ki is röhögnének ha tudnák"
Lehet neked is van nèmi kisebbségi komplexusod , exedről , és a sulidról is ugyanezt írtad , hogy téged mindenki mindig kinevet kb
Össze kéne magad szedni ,a kompexusaid megszűntetni, utána mehet a menet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!