Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez rosszul érintene?
Figyelt kérdés
Párom szerette volna, ha veszek egy-két olyan ruhát, ami jobban kiemeli az alakom és mondta nekem, hogy rendelt nekem ilyen ruhát, csak nekem kell majd átvenni. Olyan 95%-ig biztos, hogy átvételkor nekem kéne kifizetni majdnem 10ezer forintot, nem ajándékba kapnám. Holott ő duplaanyit keres, mint én, és alapból mindenbe felesbe beszálltam. Akartam most neki ajándékot is venni alkalomra, ami szintén olyan 10-es körül lenne, de most nem tudom mi legyen. Ne vegyem át a ruhát? Csináljak belőle vitát? Én tűnnék anyagiasnak, közben csak arról van szó, hogy nekem az a ruha amúgy nem kellett volna, ha annyira abban akar látni, akkor vegye meg ő. Meg amúgy mintha még én költöttem volna eddig többet rá, közben nem vagyok olyan nagyon eleresztve. L2021. aug. 12. 08:19
21/27 A kérdező kommentje:
Szerencsére ki van fizetve, csak fura volt az a képernyőkép akkor. De nyilván a város szélén van a bolt, és egy-egy óra oda vissza, de akkor ezt már megoldom.
2021. aug. 12. 13:29
22/27 anonim válasza:
Ne haragudj, de neked semmi önbecsülésed sincs?! Ennyire nem ismered a férfiakat ? Ez a pasas HASZNÁL téged, ami nagyon messze van attól, hogy szeret és a kedvesének, hercegnőjének tekint. Mi a fészkes fenéért fizetsz neki bármit is? Itt nagyon gyorsan ki kéne tenni ezt a pasast, neked meg egy picit az önismeretbe fektetni.
23/27 anonim válasza:
Ez egyre zavarosabb... most személyesen kell érte menni? Azt hittem házhozszállítással jön. Meg mi köze, hogy fizetve van ahhoz, hogy hol a bolt? Lehet én vagyok a hülye
24/27 anonim válasza:
Jó, ki van fizetve, legalább ennyire nem gyökér, de mégis miért te utazz 2 órát egy állítólagos ajándékért?
25/27 anonim válasza:
Mondtam én, hogy kizárt, hogy kifizetteti veled 😁
26/27 anonim válasza:
Ez pont olyan, mint nálunk, hogy megbeszéltük ki mit szeretne szülinapjára, megrendeltük, én kifizettem a barátomnak az övét, ő "elfelejtette" az enyémet. Másban is ugyanilyen lehúzós volt. A te párod is ilyen? Mert akkor most menekülj, amíg nem késő.
27/27 anonim válasza:
Én nagyon kiröhögném, ha a párom ilyen hülyeséggel jönne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!