Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal lassan egy éve vagyunk együtt. Ti mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nos, arról lenne szó, hogy ti milyen ajándékot adtatok 1.évfordulóra? Én vmi olyan párnára gondoltam, amin ketten vagyunk. De lehet egy pasinak ilyet adni? 16/L2010. aug. 29. 12:16
2/11 A kérdező kommentje:
hidd el annak még énis xD
2010. aug. 29. 12:21
3/11 anonim válasza:
komoly valaszt irok. en a baratnomtol (1.5 eve vagyunk eggyutt) egy parnat kaptam mikulasra. kb 7 honapja jartunk es nagyon orultem neki. 18/F
4/11 A kérdező kommentje:
^^ akkor lehet ennél maradok:) köszönöm a válaszod: )
2010. aug. 29. 12:27
7/11 A kérdező kommentje:
17:D
2010. aug. 29. 12:54
8/11 anonim válasza:
Szeretkeztetek már ? Ha még nem , szerintem azt kéne
9/11 A kérdező kommentje:
És ha már igen? XD
2010. aug. 29. 14:44
10/11 anonim válasza:
tetováltasd a homlokodra hogy szeretlek józsi:DDD (bocsi)
am hamár lefeküdtetek akkor főzz neki vmi finomat utánna nézzetekk meg vmi enyhén nyálas filmet majd egy forró fürdő együtt és szeretkezés (és nem dugás! remélem tudod mi a különbség a kettő közt) jó hosszú előjátékkal. és ha még emellé akarsz ajándékot akkor közös fényképes akármi vagy egyforma gyűrű amit mindketten tudtok hordani. vannak még ötleteim ha gondolod dobj egy privit(: 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!