Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális egy férfitol?
Ti mit gondoltok arrol ha a párotok(ffi) elmegy valahova mondjuk egy szórakozóhelyre vagy akárcsak boltba, munkahelyre és hazajőve megjegyzi hogy itt meg ott voltak jó csajok?
Nekem ő az első barátom. Nem tudom még, hogy mi fér bele és mi nem egy kapcsolatba. Vagy tul paranoiás vagyok? Attól még hogy velem jàr attól még van szeme. Talán így kéne felfognom?
a korkulonbseg miatt amugy se mukodne, de ha ez teged zavar mondd meg neki, ha utana is csinalja akkor hagyd.
az en baratom szokott ilyet mondani, de viccelodve, es tudja hogy engem nem zavar.
Igen.paraszt.
Normal.esetben egy pr.stit is megtisztelnek annyival.hogy nem más nőkről áradoznak neki.
40 évesen így viselkedik? A nyitót olvasva komolyan azt hittem, kb. 18-20 évesek lehettek.
Borzasztóan infantilis.
Csak rajtad múlik, hogy mi fér bele.
Nekem tetszik ha valaki értékeli a női nemet és beszámol arról, ami foglalkoztatja.
Más meg agyonverné a férjét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!