Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális egy férfitol?

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok arrol ha a párotok(ffi) elmegy valahova mondjuk egy szórakozóhelyre vagy akárcsak boltba, munkahelyre és hazajőve megjegyzi hogy itt meg ott voltak jó csajok?

Nekem ő az első barátom. Nem tudom még, hogy mi fér bele és mi nem egy kapcsolatba. Vagy tul paranoiás vagyok? Attól még hogy velem jàr attól még van szeme. Talán így kéne felfognom?

2021. aug. 8. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

a korkulonbseg miatt amugy se mukodne, de ha ez teged zavar mondd meg neki, ha utana is csinalja akkor hagyd.

az en baratom szokott ilyet mondani, de viccelodve, es tudja hogy engem nem zavar.

2021. aug. 8. 23:25
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Igen.paraszt.

Normal.esetben egy pr.stit is megtisztelnek annyival.hogy nem más nőkről áradoznak neki.

2021. aug. 8. 23:25
 13/16 anonim ***** válasza:
97%

40 évesen így viselkedik? A nyitót olvasva komolyan azt hittem, kb. 18-20 évesek lehettek.

Borzasztóan infantilis.

2021. aug. 9. 00:01
 14/16 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyen 40 évesen is bunkó marad.Engedd el.
2021. aug. 9. 00:11
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
Én néha meg szoktam kérdezni, hogy látott-e jó csajokat :D de ha csak úgy a fejemhez vágná, ahogy neked is, biztos nagyon rosszul esne, és szólnék érte. Nézni szabad, csak ne tudjak róla, ha mellette vagyok, akkor is ne feltűnően tegye
2021. aug. 9. 00:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Csak rajtad múlik, hogy mi fér bele.

Nekem tetszik ha valaki értékeli a női nemet és beszámol arról, ami foglalkoztatja.

Más meg agyonverné a férjét.:)

2021. aug. 9. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!