Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet csinálni azzal ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni azzal ha a barátnőm anyja szemétkedik?

Figyelt kérdés

Mindig az van, hogy elmegyünk valahova a barátnőmmel a városba és pl óránként felhívja a lányát, hogy mi van vele, sms-t küld neki. Ismer engem az anyja, tudja, hogy rendes vagyok, nem iszok, nem cigizek, soha nem viszem rossz társaságba a lányát és mégis ilyen. Pár napja az volt, hogy tök jól elvoltunk, sétálgattunk a városközpontban és felhívta az anyja, hogy most már 7 óra menjen haza. Hiába mondta a barátnőm, hogy még egy fél órát had maradjon már, nem engedte meg.

Lehet, hogy azért félti ennyire a lányát, mert ő az egyetlen gyereke? Totál elcseszi a napot azzal, hogy haza kell mennie. Voltunk egy ingyenes koncerten is és végig sem tudtuk hallgatni, mert haza kellett mennie. Tulajdonképpen semmilyen programot nem tudunk normálisan végigcsinálni, mert mindig el kell mennie.

Nem igaz, hogy ennyire félti pedig már 2 hónapja járunk és mindig hazakísérem.

17 éves a lány én 19/F.

2010. aug. 29. 09:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem normális, hogy unalom miatt vagy vele és csókolózol.

18 évesen alapból nem biztos, hogy eltudja dönteni valaki!

Ez a tipikus megrontós szöveg, hogy eltudja dönteni.

Meg bízzátok rá. Nem akarod megérteni amit írtam. Az anyja feladata, hogy vigyázzon rá. Ebbe minden bele tartozik. A csókolózás is szexuális tevékenység magyar paraszt barátom!

Ilyen korban inkább mással kéne időt töltenetek, inkább wowoznátok! Ez közösség kérdése, hogy ki kivel közösül, mi a normális. Annyi biztos, ha egy szülő félti a gyerekét az az. Akár tetszik akár nem, ebben a korban van ok, ilyenkor rontják el a legtöbben az életüket. Azt hiszik mindent tudnak, elég nagyok! Kívülről nézve, miért mondanám, hogy nem veled, hanem az anyjával van a gond.

Az ami számodra normális, a lány számára lehet nem, ezért félti az anyja, ez nagyon nem nehéz. pl vannak olyan magyar közösségek, ahol az a vonzó és normális, ha valaki pl egy valakivel csókolózik él nemi életet, vagy legalább is kevesebb inkább vonzó! Ha nem akkor is van oka! Mert lehet utánad más fiúnak, akit egyébként szeretne, nem fog kelleni. plusz ezen felül azt is, hogy nem tudod megvédeni.

Én igyekeztem neked megvilágítani ezt! Azoknak akiket érdekel.

Nem csak rólad van szó! A szülőkre tartozik a gyerek. És nem csak a helyesírást tanítod meg nekik, hanem egy sokkal fontosabb üggyel , a szexualitással is tudsz nekik segíteni. Egyenlőre viszont te tartozol ehhez a réteghez. Aki segítségre szorul! És felvilágosításra,pl hogy nem elég valakit kísérni, attól nem lesz biztonságban, csak addig, amíg egyébként is abban lenne! És adott esetben, egyáltalán nem biztos, hogy ne d. meg egymást és ez hasznotokra lenne! Mert általában idővel a fiú és lány is elgyengülhet, válhat az élvezetek rabjává vagy eshet csábításul, ami nem egy kívánt eredményre vezet! pl unalom helyett szex ez elég ismert, ki mit fogad el változó, te nem írtad le mitől félti az anyja! Én feldobtam néhány dolgot! szüzesség, csókolózás, társválasztás, közbiztonság, mire vagy neki megfelelő az anyja szerint!

Tisztáznod kellene vele!

2010. okt. 31. 21:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Egy az, hogy 2 hónapos témához minek írsz, a másik meg az, hogy te nem tartozol az írásod alapján a normális emberekhez. Valami nagyon vallásos, nem ezen a bolygón élő embernek tűnsz. Sok a bölcsnek tűnő de igazából zagyva szöveg.
2010. okt. 31. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!