Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőtök/barátotok kontrol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőtök/barátotok kontrollmániás? Miben nyilvánul ez meg? Szerintetek az én barátnőm kontrollmániásnak számít? Őszerinte nem az.

Figyelt kérdés

Ha elkéri a mobilomat bármilyen okból, szinte mindig belenéz "véletlen" az üzenetekbe, híváslistákba, Messengerbe. A laptopon megnézi az előzményeket. Persze a laptop közös, de akkoris. Ezzel a szokásával egyébként nem tudok mit kezdeni, mert már számtalanszor belefutottam a "nekünk nincsenek egymás előtt titkaink" csapdába.

Ha elmegyek valahova haverokkal, legkésőbb 12-re otthon kell lennem, ha nem jövök, fel kell hívnom. Bármikor bárhol vagyok, ha felhív azonnal fel kell vennem és megkérdezi hol vagyok. Ha egyszer is elfelejtem felvenni amikor hív, az egyenlő a világvégével. Haverok kiröhögnek h mikor megcsörren a telóm már ugrok

Ha valami cuccomat előlhagyom, vagy a földön, akkor teljesen kiakad. Azt mondja, hogy csak rendszerető, én meg rendetlen vagyok.

Ugyanez igaz a mosogatásra, stb házimunkákra. Én másnap reggel csinálnám inkább, de őnála semmi nem tűr halasztást. De igazából erre is azt mondja hogy ez a normális hozzáállás, én meg halasztgatok mindent.

A kajálással állandóan piszkál, ha nem eszem meg az utolsó rizsszemet is a tányéromon akkor kiakad (őszerinte van egy ilyen pazarlás elleni mániája) de egyébként folyton beleszólna h mit egyek, mániája az egészséges étrend, ha eszem egy pizzát vagy lángost akkor már forgatja a szemét. De ő azt mondja, hogy csak az egészségemre próbál vigyázni. Mondjuk ez az egy dolog van amivel valamilyen szinten egyetértek tényleg egészségesebben élek mióta együtt vagyunk

Régen nagy gamer voltam, mostanában már alig játszom, folyamatosan alakult ez ki. Az elején még 3 óra után jött oda, h najó 3 órát játszottál mostmár elég lesz, aztán 2 óra, aztán már 1 óra után toporzékolt. Én meg észre se vettem, de lassan már be se kapcsolom a gépemet ha hazamegyek. Ugyanez a helyzet a tv-vel, sorozatokkal. A motorozást is szinte abba hagytam, ott meg annyira parázott mindig, h mostmár csak kb havonta megyek el egy kisebb túrára. De szerinte ez normális h valakit félt a barátnője.

Igazából nincs összehasonlítási alapom, ő az első komolyabb kapcsolatom. Az előző "barátnőim" teljesen lazák voltak. Bár volt olyan csaj ahol én húztam fel hogy hogy tud ekkora koszban élni.

Mikor mondtam neki h kontrollmániás, és hogy egyébként én ezt egy bizonyos szintig el tudom fogadni, de néha kicsit túlzásba viszi. Na akkor teljesen kiakadt. Annyit veszekedtünk ezen, hogy azóta szóba se hozom. Szerinte teljesen normális és "átlagos" a viselkedése. Örülnöm kéne, hogy ilyen. Szerintetek?

2021. aug. 5. 19:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
52%
Milyen anyuciddal szexelni? Mert hogy nem a parod az tuti.
2021. aug. 6. 07:17
 22/27 anonim ***** válasza:
39%
Papucs. Te vagy a kis kutyája neki, csoda, hogy nem sétáltat meg néha délután.
2021. aug. 6. 09:17
 23/27 anonim ***** válasza:
78%

Nőként írom - elviselhetetlen sárkány a nőd. Már most. És még fiatal, se házasság, se gyerek, semmi kötöttség.

Egy kapcsolat nem így működik.

2021. aug. 6. 11:17
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkoztál Kérdező?
2021. aug. 6. 12:44
 25/27 A kérdező kommentje:

Elgondolkoztam persze, bár a sértegetést nem tudom hova tenni

Főleg annak fényében hogy a hozzászólásokon is látszik, mennyire megoszlanak a vélemények. Valaki szerint elvárható hogy felhívjam ha nem érek haza időben, valaki szerint ez papucsság. Valaki szerint jogos hogy nem szeretné hogy motorozzak stb. Valaki szerint én vagyok rendetlen, amiben szintén látok igazságot.

Talán inkább azzal van baj h mindez egyszerre, meg a stílusával. Hogy nem igazán tűr ellentmondást. Kissé ilyen pattogós, türelmetlen a stílusa, mindenkivel ilyen.

Viszont abban úgy látom mindenki egyet ért h kontrollmániás.

Én nem érzem magam papucsnak egyébként, és most egy kicsit megijesztett a dolog... haverokat kérdeztem eddig, hogy papucsság-e, és a felhívogatós dolgot kivéve mindenre azt mondták h nem gáz, mert az ő barátnőjük is ilyen (már akinek van). Jó, az egyik haveromnak nem ilyen a barátnője viszont ő meg pont a barátnőm ellentéte. Teljesen szétszórt, mindent elhagy, még egyszer nem hozott pénzt sehova mindig tőlünk kér, stb.

Egyébként az életkort kérdeztétek, barátnőm 24, én 26 vagyok

2021. aug. 6. 18:45
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Normális hogy felhivod ha később érsz haza

Az nem normális hogy hivogat mikor haverozol es meg van mondva hányra KELL hazaérj

Felnőtt ember vagy

2021. aug. 6. 19:12
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az van, hogy a férjemnek az ex barátnője tipikusan olyan nő volt, aki mindig parancsolgatott, és ha valami nem úgy volt ahogy akarta hisztizett, követelözőtt, sajnáltatta magát, és a férjem meg mindig megsajnálta. Mivel most ő az én férjem, gondolhatjátok, végetért a kapcsolat, pont ez miatt. Viszont a férjem (5éve a férjem) a mai napig "papucsként" gondol magára, pedig én nagyon laza vagyok. Ha egész éjjel a haverjaival akar lenni, akkor én csak egy sms-t dobok miszerint - élsz? Ha visszaír ok, fekszek le a búsba nem vagyok az anyja. De ő megkérdezi tőlem, meddig legyek a haverokkal? Nyilván addig, ameddig jól érzi magát, evidens.

Van egy edzés amire elakar menni, pont akkor lenne amikor én dolgozom, és szuper az ára is. De addig nem jelentkezik rá, míg engem nem kérdez meg. És ez nekem szarul esik, mintha én egy ilyen parancsolgatos sárkány lennék...

Szabad ember, szabad akarattal, nem nézem meg a telefonját, leszarom tulajdonképpen eszembe se jutott még 😀 de ő azért felírta nekem a kódját arra az esetre ha kéne valamiért.

Nagyon nagyon szeretem őt, és nyilván vele tervezem az egész életem, fontos nekem, érdekel mi van vele, de nem fogom megfojtani mert igényem sincs erre... Nem vagyok féltékeny típus.

Én azt gondolom, a ti kapcsolatotok még visszahozható egy normális szintre, ha megbeszéltek mindent. Beszélj vele és mond meg, nem tetszik neked a telefon ellenőrizgetés, stb.

A többiben lehet kompromisszumot kötni, de jó lenne ha sikerülne is, mert ebből a peldabol látható, az olyan nőket elhagyják akik így viselkednek. A férjem is szerette a barátnőjét ideig-óraig, de kalitkában nem lehet boldogan élni.

2021. aug. 15. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!