Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, ha szeretem, de valami eltörött?
Több mint egy hónapja randizom egy sráccal és eddig minden nagyon tökéletes volt. Kb. minden nap találkoztunk (kicsit gyors is volt a tempó). Bemutatott már az anyjának és én is őt az enyémnek, elvitt a barátaihoz is, hogy találkozzak velük is. Közösen szoktunk főzni, az ágyban is neki nagyon jó, mert szeretek adni, meg jókat beszélgetünk, főleg jó hallgatóság vagyok.
De amúgy nagyon kevés a közös érdeklődési körünk, szinte alig van metszet, ami mindkettőket érdekelne. Meg ő nagyon sokat vár el az emberektől, főleg magától, a kiemelkedő emberi teljesítményeket tiszteli. Én viszont nem vagyok se szuper sportos, se szuper okos, se szuper munkabírású (ezeket tiszteli).
A napokban nagyon elromlott az egész, elmondta, hogy még nem érzi magát úgy szerelmesnek, kötődik meg minden, meg jól érzi magát, de nem szerelmes. Meg az egyik exéhez hasonlítgatott, akivel az érzelmi és szexuális része 0 volt, de viszont kalandvágyó volt a csaj és túráztak sokat, meg nagy volt a munkabírása, érdekelte a foci stb.
Meg mondta, hogy nem ígérheti, hogy ez változni fog, nem akar megbántani stb. de szeretné folytatni, hogy hátha csak idő kell neki. Most úgy akar csinálni, mintha nem történt volna semmi, meg majd akar később szexelni is, ha leülepszik ez a dolog, de én most amíg így áll hozzá nem akarnám, hogy hozzámérjen, mert amúgy is szexuálisan inkább adtam, mint kaptam. Érdemes még adnom valahogy egy esélyt? Hogy rendezzem le magamban azt hogy sértve érzem magam? (amúgy nagyon értékes embernek tartom, csak párkapcsolatilag még szerintem fejlődnie kéne kicsit, vannak ideáljai és ha azt elengedné boldog lehetne).
Hát ezt olvasni is fájdalmas volt. Ha lenne csipetnyi önbecsülésed, már rég elhajtottad volna a gyereket melegebb éghajlatra.
Ne hagyjad már magad ennyire hülyére venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!