Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar lehúzni?

Figyelt kérdés
A párom folyton le akar húzni. Én pozitiv beállítottságú vagyok, a rossz, nehéz helyzetekben is megtalálom a jót, az életszemléletem pozitiv. Ő pedig az ellentétem. Ha tudja hogy valamit a jó oldaláról közelítek meg, akkor ezt a pozitivságot szét akarja rombolni bennem. Én már kb kiábrándultam emiatt, hogy el akarja venni a kedvem a pozitiv életszemlélettől.Nem értem, miért jó neki ez?
2021. aug. 4. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott mielőtt nem ránt le teljesen a sötétségbe.
2021. aug. 4. 18:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is kezdem úgy érezni, hogy feladom ezt az egész kapcsolatot. Mintha egy életvidám, pozitiv emberből egy búval b..ott, depresszióst akarna "csinálni".
2021. aug. 4. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyd.
2021. aug. 4. 18:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Fel nem tudom fogni, miért jó neki, miert "érdeke" hogy búval béleltté, negativvá tegyen? Ezen mi a jó, nem is értem.
2021. aug. 4. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Energia vámpír!
2021. aug. 4. 19:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Erre nem gondoltam. Lelomboz, elveszi a lelkesedésem, utána meg vígasztalni akar, meg hogy legyek vidám. Energia vámpírságra nem gondoltam még.
2021. aug. 4. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán túlságosan elfogult vagy, ő meg realisztikus, te meg úgy éled ezt meg, mintha beléd taposna.
2021. aug. 4. 19:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem. Én is tisztában vagyok a nehézségekkel, de egyrészt azonnal a megoldást keresem, másrészt nem az van bennem hozy jaj de xar... hanem igen nehéz, de oldjuk meg!
2021. aug. 4. 19:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak negativ beállitottságu emberek.

Ez hasonlo ahhoz miutan en hetvegen a barátommal voltam, hetfőnként velem madarat lehetne fogatni repkedek, ő meg neki áll veszekedni meg feltekenykedni tele van negativ stresszel, de ami hatalmas es hatalmas balhék is lesznek.

Mindig akkora "pofont"kapok ugy erzem, amikor en felhők közott repkedve kapok egy leugatást veszekedest balhet a nyakamba.

Akkorákat csalódok mindig mint egy ház.

2021. aug. 4. 21:05
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es én is hasonlóan érzem magam, és akkor megkapom legyek vidám. Hiszen az voltam, és bizakodó, amig úgy ahogy írod, a képembe kapom a negativságát.
2021. aug. 4. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!