Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom úgy érzem,nem mer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom úgy érzem,nem mer hozzám szexuálisan közeledni. Eléggé analfetises. Szoktam neki engedni,de jól látja,hogy nem a kedvencem. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Engedem neki az ő kedvéért. Ezt viszont érzi, és úgy érzem,nem akar hozzám közeledni szexuálisan. O ha tehetné, mindig ezt a formát vàlasztanà.Beszéltünk már róla, de nem javult a helyzet. Hamarosan vége lesz így ?
2021. aug. 4. 17:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
fétis jah.. mint ha az ilyen dolgokat nem lehetne legyűrni .. ha valaki szeret valakit akkor a normál szexualítás bőven elég neki ahhoz, hogy eggyé váljon a növel, nem még fenékbe lukasztani.. a rohadt mocsadék !
2021. aug. 4. 18:54
 12/29 A kérdező kommentje:
9-es: eléggé alfahim egyébként,én elhiszem,hogy sok barátnője volt, de hogy mindenki engedte,az nekem is kicsit túlzás,vagy pedig ennyi megfelelési kényszeres nő van? Mindegy ...
2021. aug. 4. 18:56
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint te is az vagy kedves kérdező 🙂🙃
2021. aug. 4. 19:00
 14/29 A kérdező kommentje:
13: igen.... :( Vagyis inkább az,hogy nagyon szerettem volna,ha működik vele a kapcsolat,komolyabb jövőbeli terveink voltak egymással.viszont úgy tűnik,hogy múlt idoben
2021. aug. 4. 19:02
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hasonló szituáció, a különbség az,hogy szóltam én nem szeretném többé,nem mondtam,hogy soha,mert nem lehet tudni,de hogy a közel jövőben nem az 100%!

Elfogadta, azóta is szeretjük egymást,és azóta is közösen oldunk meg minden problémát 😊

2021. aug. 4. 19:24
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meleg. Sajnos sok férfi nem meri elmondani ezt a világnak, és alibi barátnőt tart ilyen módon. Ismerek is ilyet.. Mindenki szerint hetero, a lány is azt hiszi, csak egyetlen egy ember,azaz én tudom, hogy valójában ácsingózik a kuksira. :/ Ugyanúgy traktálja a lányt az állandó anállal.. Egy igazi hetero férfi megveszik a punciért, szóval gyanús nekem ez nagyon: :/
2021. aug. 4. 20:12
 17/29 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem ez az "engedem neki" dolog olyan gáz.

Nem értem, párok miért csinálnak olyat, ami nem okoz örömet mindkettőnek. "Engedem" mintha valami rossz gyerek lenne.

Ha nem jön be, nem jön be, meg kell neki mondani, neki meg meg kell érteni.

Nyilván neki se jó, ha te meg olyan najó, legyen neki gyereknap alapon tartod oda a s-gged, már bocsánat.

Csináljatok olyat, ami mindkettőtöknek j, ez a kényszeres akármi senkinek nem az.

2021. aug. 4. 20:13
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki engedte neki

Csak ezzel magyarázza a dolgot

Mert így akar megfogni

Egy önző farok

Nekem muszlim a párom

De o nem meri ezt csinálni amit veled tesznek

2021. aug. 4. 20:19
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

#17 csak annak nem jó érzés az “engedem” szitu, akiben van empátia. De a kérdező pasija egy önző, manipulatív érzelmi analfabéta, aki simán elnézi, mint ahogy eddig is, hogy a barátnője beàldozza magát és szenved őkelme látens homokozójáért.

Akiben van empátia, ès netalántán még a párját is szereti, annak nem bírnà ezt a lelkiismerete. Ez meg még pluszban manipulálja, hogy lelkileg is kizsigerelje…

Nagyon távol van ez a farok a normálistól, abban megegyezhetünk.

2021. aug. 4. 23:01
 20/29 anonim ***** válasza:
66%
Még mindig vele kínlódsz...?
2021. aug. 5. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!