Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, ha a párom rajtam kívül más nőkkel is tartja a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

És most itt tegyük félre azt, hogy félredug.

Elmondása alapján csak barátai ezek a nők, és semmi okom féltékenynek lenni, mert engem szeret, a többiek ezeréves barátai.

Közös ebédek, kiállítás, sörözés kettesben hol az egyikkel, hol a másikkal.

Némelyiket ismerem személyesen, de nem mindet.

2021. aug. 3. 13:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nagyon fura, hogy mindegyikkel kettesben megy..

Vannak férfi barátai is? Te szoktál férfiakkal kettesben lógni? Azokhoz mit szól?

2021. aug. 3. 19:00
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon nem férne bele.
2021. aug. 3. 20:09
 13/17 A kérdező kommentje:

Néhánynak bemutatott, de velük is inkább kettesben találkozik. Akiknek nem mutatott be, azokkal csak csetel vagy telefonál, de nem előttem. Szóval nem hallottam velük mit és hogyan beszél és mikor, de tudok róluk.

Fiúk alig vannak. Azokkal általában együtt találkozunk.

2021. aug. 3. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
A vilag nyugati felen ez normalis. Ettol meg prostizhatna is, felrelephetne, de speciel mindket nembol vannak az embereknek baratai szexualis felhang nelkul. Nem az ellenkezo nemu baratok a veszelyforrasok.
2021. aug. 4. 03:25
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nőként válaszolok. Élettársam van már 20 éve. A barátaim többsége férfi. Az élettársam ismeri mindegyiket. A tinikori szerelmem pedig a legjobb barátom. Ő az élettarsamnak is nagy barátja lett. Tovább megyek: a férfi barátaimmal elmegyek sétálni, rendezvényekre, vásárolni,és úgy, hogy hiába férfiak, nekem nem FÉRFIAK. A nagybetűs férfi az élettársam. Sőt ezek a barátaim akkor is jönnek hozzánk, ha egyedül vagyok otthon. Semmi nem történt egyikkel sem. Hiszen a barátaim.
2021. aug. 4. 16:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15# Hát igen, ez jól is tud működni, de ehhez kell egy olyan partner.

Nem adnék teret a végtelen, értelmetlen féltékenységnek. De ha a páromnak ez nehéz helyzet lenne, mérlegelném a kapcsolataimat, hogy valóban mindenáron ragaszkodom e mindegyikhez ennyire, és a páromhoz mennyire. Hogy legyen benne kompromisszum.

2021. aug. 4. 17:15
 17/17 anonim ***** válasza:

16-os, 15-ös vagyok. Ha valaki titokban találkozgat az ellenkező nemű barátaival, az más. Az gyanus valóban. Viszont a barátaim a barátaim, nagy részük előbb volt mint az élettársam. Az életem részei, én pedig az övüké barátként. Együtt nőttünk fel stb. Nőként mondom, hogy ebbe én nem mérlegelnék, mert nincs mit! Tudom hogy ott voltak mindig a bajban, ha úgy volt segítettek, én pedig nekik. Tehát részemről én ebben nem ismerek kompromisszumot!

Olyan emberrel pedig, aki bármire féltékeny ami az életemben volt, vagy van, eleve össze sem jöttem volna. Nálam a féltékenység az abszolút kizáró ok. Én sem vagyok az, tehát hasonló párt szerettem volna, aki szintén nem féltékeny. Azért mert két ember kapcsolatban van, nem jelenti azt hogy hol voltál, kivel beszéltél stb? Én az első ilyennél nyúlcipőt húznék mert ez birtoklás.

2021. aug. 4. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!