Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm beszélget egy munkatársával messengeren egész nap, mit kellene tennem?
A barátnőm kb 1 hónapja dolgozik ezen a helyen, mi majdnem 4 éve együtt vagyunk ő 20 én 21 éves vagyok. Engem zavar hogy folyamatosan beszélget a sráccal gyakorlatilag többet beszél vele mint velem. Most hétvégén megkérdeztem tőle hogy beszéltek e és letagadta, kérdőre vontam hogy miért hazudik és azt mondta mert kiakadok ha elmondja hogy beszéltek mert nem szimpatizálok a gyerekkel. Mondtam neki hogy szeretném elolvasni az üzeneteit oda adta a telefonját és olyanokat ír a srác a barátnőmnek hogy az volt élete legszebb napja hogy megismerte, meg hívja folyamatosan bulizni. Erősen kétéetelműen beszél vele, a barátnőm is szíveket küld neki meg olyanokat mond el neki 1 hónap ismerettség után amiket nekem 2-3 év után mondott el. A barátnőm azt mondja hogy ő csak barátként tekint rá, össze is vesztünk jó rendesen de caak azt szajkózta hogy barátok.
Mit kellene tennem? Vagy mi lenne a megoldás? Próbáltuk megbeszélni de azt mondta hogy engem szeret ő csak barát.
A felesleges féltékenykedéseiddel és hisztijeiddel pont a másik sráchoz fogod üldözni.
Én a Te helyedben megpróbálnám megismerni a srácot. Nem lehet annyira gáz a csávó, ha a barátnőd ennyire jól el van vele.
A következőre amit írok, arra ne vegyél mérget, de egy nő egy tipik barátzónás srácnak mond el mindent. De ez csak tipp.
Ha ha egy nő sokat írkál kollégával, akkor ott már kupakolás is lesz...feltéve ha még nem volt.
Ebben biztos lehetsz.
Bejön neki a srác, ez tuti.
Az a nő, aki oda vissza van a párjáért, az nem fog másokkal napi szinten ennyit beszélni. Mért pont férfi barátot keres?! Vicc...
Ne dőlj be neki, a vonzalom már kialakult köztük.
Majd találsz mást aki csak téged akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!