Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyfajta női praktika?
Ne járj olyannal, akiben nem bízol. Amúgy mindenki felháborodással leplezi a leplezni valót, lényegtelen a neme.
(akkor jogos a felháborodás, ha napi ezerszer kérdezed meg és nem bírja cérnával)
na ja:-)
de most konkrétan az érdekel,főként nők szemszögéből,hogy ők ezt színészkedésnek látják-e?
konkrétan még nem derült ki,hogy megcsalt volna,(lehet csak nem tudok róla)de mint írtam nem tudok benne bízni.
2. vagyok.. szerintem, ha megvádoltad és egyből egy nagy hisztit csapott..akkor nagy az esélye h félrekettyint :S
dobjad..
vaaagy..te vagy túl féltékeny.
Én is pont ebben a szituban voltam régebben, az egyik haverom csalta meg velem, és tudtam, hogy előtte ugyanazt tette, de mivel nem bíztam benne ott is hagytam. De legalább a haverom is jól járt, hogy nem egy ilyennel van.
Az ilyenekkel nem is érdemes foglalkozni, mindig ugyanaz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!