Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt alkalmatlan lennék egy kapcsolatra? 21/L
Életemben most először van barátom(23/F), 4 hónapja vagyunk együtt. A szitu az, hogy ő folyamatosan igényli a közös programokat, élményeket. Persze járunk ide-oda, mindig van valami… viszont Én eléggé magamnak való ember vagyok, igénylem azt, hogy egyedül legyek, csináljam a saját dolgaimat. A barátom ezt nem érti meg, azt mondja, hogy nem is szeretem őt igazán emiatt… Próbáltam vele ezt megbeszélni, de folyton kiakad ezen, minden mást előtérbe helyezek, mint ő, állítása szerint… Úgy érzem kezdek ebbe az egészbe beleroppani, alkalmatlannak érzem magamat egy kapcsolatra, mert szeretnék egyedül lenni, szórakozni egyedül/ másokkal (de nem vele). Pl olvasni, számítógépezni, filmet nézni sem tudok, mert kiakad, hogy nem vele foglalkozok…
Távkapcsolatban élünk, de elég gyakran találkozunk.
Minden kapcsolat ilyen? Egyáltalán nincs magánélet?
Köszönöm, hogy elolvastad és azt is ha válaszolsz!
Nem vagy alkalmatlan a kapcsolatra, de szerintem neked nem ő lesz az igazi.
Szerintem is szükség van a kapcsolatban énidőre, de nektek nem passzolnak az igényeitek. Valamint 4 hónapos kapcsolat, ilyenkor még bőven tartania kellene a rózsaszín ködnek, amikor minél több időt együtt akartok tölteni. Minden kapcsolatnak van fejlődési íve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!