Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderül a pasiról hogy nagyon zsugori, mi legyen? Mondok példákat!
Ha nem teszik akkor szakitani kell.
Van másik pasi száz meg egy.
Ez azért gáz, mert gondolom ő is 30 körül lehet, nem egy fogalmatlan tini, akinek el kell magyarázni, hogy az étel pénzbe kerül.
1,5 hónapja te eteted, nálad fürdik, te fizeted a programokat. Tökéletesen tisztában van vele, hogy mennyibe kerül ez neked.
Ez után én egyszer mondanám el, hogy bocs, de teljesen leégtem, a jövő hétre annyi pénzem van, hogy nekem szűkösen elég. Ráadásul a rezsi is többre jött ki, mint számítottam. Menjen el bevásárolni, ha nálad akar enni, mert ha elviszi reggelire, te a héten nem eszel.
Vagy elszégyelli magát, és telepakolja a hütődet, vagy megsértődik. Ha utóbbi, akkor lapát, csak kihasznál. Ha észreveszi magát, akkor érdemes elbeszélgetni, hogy ideje lenne felesben fizetni mindent.
Most nézem irtad hogy burkoló.
Akkor most kurvára gyorsan ébredj fel. Ez egy nagyon jó szakma több százezres fizuval. Szerintem simán lehet 500 rugót hazavinni ha jól csinálja. Azt hittem valami gyári munkás de ez így nagyon nem áll össze. Nem lehetséges hogy nincs pénze kávéra. Ez vagy betegség vagy valami red pill nőgyűlölő cucc ahol a nőnek semmit sem szabad adni. Vagy valami nagy költség van a háttérben pl adósság, szenvedélybetegség esetleg már van családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!