Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy holland fiúba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy nyaraláson ismertem meg. (Haverjával jöttek Balatonra.) Kb 2 napot töltöttünk együtt. Először egy buliban szólított le, és ott kb végig együtt voltunk (csókolóztunk meg beszéltünk, ettünk, ittunk, sétáltunk (nem csak kettesben) meg minden ilyesmi). Aztán megbeszéltük, hogy következő nap meg együtt strandolhatnánk meg ilyesmi. Én már ezen csodálkoztam, mert az hittem ez csak egy éjszakáig tartó kaland féle volt, semmi több. Strandolás közben alig beszéltünk, nem volt semmi, mert tök össze voltam zavarodva, egyikünk sem nagyon tudta, hogy most mivan. De nagyon sokszor nézett engem meg mosolygott rám meg ilyenek (szóval érezhető volt, hogy akar még). Utána este az ő apartmanjukban alapoztunk. Akkor még nem volt semmi, mert valószínűleg megint egyikünk sem tudta, hogy most mivan velünk. (De végig nagyon kedves volt, semmi tolakodás vagy ilyenek, teljesen diszkrét volt, de látszott rajta, hogy akar.) Utána meg mentünk bulizni, ott már szóba jött ez is, meg beszéltünk róla, és újra csókolóztunk. És utána egy kicsit berágtam rá, mert beszéltünk és odajött hozzánk vagy 5 lány akikkel még tegnap beszélt, na és akkor picit leszart engem, és ezért inkább odébb álltam. De utána olyan aranyos volt, tökre nem értette mi bajom, ott kérdezgette a legjobb barátnőmet erről, meg a legjobb barátjának is kellett vele beszélnie meg minden. Azért beszéltünk mi is, de érezhető volt a feszültség egy jó ideig. Utána igazából elmúlt ez, tudtunk kettesben lenni a parton, és csókolóztunk megint meg minden, kibékültünk úgymond. Utána később meg elbúcsúztunk. (De végig olyan szinten diszkrét volt, pedig akart, de alig nyulkált, csak simogatott meg ilyenek.)

Chattelünk csak azóta, és írta, hogy utálja, hogy haza kellett menniük, és hogy nem is láthatott még utoljára (mert majdnem összejött), meg mondta, hogy ezt ő nem csak egy "játékként" fogja fel, meg hogy tényleg nagyon akart (nem csak megdugni), csak sokszor nem értette, hogy én mit akarok, (de ezt bírta bennem) és ezért volt egy kicsit shy.

Egyébként én 19 vagyok, ő meg 28, de abszolút nem észrevehető a korkülönbség. (Én kinézek 20nak, ő meg maximum 25nek.) És a fiú tökéletesen az esetem minden szempontból (külső, belső).

És én most jelen helyzetben teljesen azt érzem, hogy a tökéletes párkapcsolat lehetősége most ment el a világ végére. És hogy akármennyire is keresnék sose találnék még egy ilyen pasit, és mindenkit csak hozzá viszonyítanék, lejjebb meg nem adnék. (Ez mondjuk azért is lehet, hogy ezt érzem mert nem volt még tartós kapcsolatom, és sosem éreztem még ilyet, hogy valakinek ennyire kellenék.)

Nem tudom mit kezdhetnék ezzel. Szerintetek egyáltalán lehetne ennek jővője? (Valszeg nem.)

Bocsi hogy ilyen hosszú / részletes lett, de legalább értitek..

2021. júl. 27. 11:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyaralás közben az emberek alapból kicsit lazábbak és másképp viselkednek, mint a megszokott szociális környezetükben. Férfiként nekem több barátom is mondta, hogy "ami ilyenkor a nyaralás alatt történik az ott is marad", szóval messzemenő következtetéseket nem szabad levonni egy ilyen kétnapos románcból. Ettől függetlenül megértem, hogy szimpatikus volt az illető, de hidd el más fiúk is lehetnek a környezetedben, akivel kompatibilis tudsz lenni és majd egy párkapcsolatot kialakítani.
2021. júl. 27. 13:45
 12/16 anonim ***** válasza:
37%
Egy tokeletes szex elszalasztasa volt.
2021. júl. 27. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan bonyolult a képlet.

Közel 30-as haverok eljöttek Mo-ra nyaralni (mert olcsó, de jó hely), pár napig buliznak, szórakoznak, felszednek pár tini lányt, szépeket mondanak nekik, ettől a lányok rögtön szerelembe (vagy a srácok ágyába) esnek, majd a nyaralás végén, mikor jól kiszórakozták magukat, hazamennek azzal a boldog tudattal, hogy kimaxolták a nyaralást. A tini lányok meg itt maradnak vágyakozva. (Jobb esetben. Rosszabb esetben teherbe ejtve.)

"beszéltünk és odajött hozzánk vagy 5 lány akikkel még tegnap beszélt, na és akkor picit leszart engem"

Még 5 lány... Hát, ennyire volt komolyan vehető. Én erre nem alapoznék hosszútávon.

2021. júl. 27. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
A legviccesebb az, hogy már ő lett az álmai pasija 2 nap alatt, amikor ha jött más csaj le is pattintotta xd És most meg fél hogy sose talál jobbat nála 😂 sírok 😆
2021. júl. 27. 16:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek veled. Kavartam már külföldivel. Totál túlidealizáltam őket, pedig nem is ismertem őket. Igaz megmaradt velük egy kedves emberi viszony, néha beszélgetünk, de ne képzelj bele többet. Buliztak, szép emlék, de relative se nem a távolság/életkor/ nyelv nem enged meg többet. Hogy lehetne ő a tökéletes pár semmitmondó beszélgetès után?

Egy szó megint: túlidealizálod, mert érdekes, külföldi, kalandos

De pontosan emiatt lehetnek jók ezek a kalandok

Tartsd is ezen a szinten!

2021. júl. 27. 18:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek, kérdező? Találkoztatok azóta?
2023. okt. 18. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!