Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 6 éve egy párom, 3 éve férjem, még nincs közös gyerekünk. Megromlott a házasságunk, nem becsült meg, nagyon csúnyán beszélt velem mások előtt is és én teljesen bele törődtem, hogy az én életem ilyen marad. Szerintetek mi a megoldás?
Kutyábol nem lesz szalónna. Most érezte.hogy el akarsz menni. Mèzes mázos lett,de menekülj! 6évig kínzott! Erre a6💩évre gondolj...
Sosem keső váltani a masik srác mar tett érted erősen!
A gyerekkel akar magahoz lancolni, hogy kiszolgaltatott helyzetbe kerulj es teljes mertekben tole fuggj. Meg azt is siman el tudom kepzelni, hogy dolgozni se engedne vissza, nem ez lenne az elso precedens erre sajnos. :(
En is azt mondom, hogy hagyd el amint csak lehet, mert most csak magahoz probal visszacsalogatni- az ilyen emberek mesterszinten uzik a manipulaciot, hiszen egy egesz eleten at gyakoroljak. Viszont en ovatossagra intenelek az uj ferfival kapcsolatban. Ne ugorj fejest egy uj kapcsolatba azert, hogy az elozobol menekulni tudj. A 10-es valaszolonak nagyon igaza van, ebben a sebezheto helyzetben konnyen egy masik bantalmazo ferfi aldozataul eshetsz, ezert mindenkepp adj magadnak idot labra allni mielott barmi ujba kezdesz.
Tudod mit? Sajnald meg, maradj es szulj neki.
Aztan meglatod. (Gunyos kacaj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!