Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig marad meg egy srác a barátnője mellett szex nélkül?
Fél éve vagyok együtt a barátommal, akivel még nem feküdtem le. Én még szűz vagyok. A barátom előttem sokat bulizott, sok egyéjszakás kalandja volt, stb, tehát sokat szexelt. Mióta velem van (fél éve) nem szexelt, csak pettingelünk. Van, hogy napi 4x is kielégítem (lesz*pom), de néha van, hogy napokig(1-3nap) semmi, mert nincs kedvem hozzá. Volt már szó a szexről, és azt mondta, hogy úgy nem jó, ha csak ő akarja, ehhez két ember kell. Felhoztam, hogy vannak akik ezért elhagyják a bnőjüket, és azt mondta, hogy ő ilyen butaság miatt(hogy nem szexelünk) nem fog elhagyni, mert ahhoz túlságosan szeret. Ez igaz? Meddig bírja még szex nélkül? Az a baj, hogy az előző barátom azért hagyott el egy hónap után, mert nem feküdtem le vele, és kicsit megviselt, és most azért parázok.:( De viszont csak azért nem fogok lefeküdni vele, mert nem akarom hogy elhagyjon.
17/L
Én is szűz voltam még és a barátomnak már volt több kapcsolata, és ő is várt rám fél évet.
5 évig voltunk együtt... :)
HA szeret, akkor emiatt nem fog elhagyni, ahogy mondta is, biztos hogy kitart melletted, légy nyugodt!
Okos lány vagy, végre valaki aki gondolkodik is!
Aki fél évet várt, az simán tud még többet is. Nem hazudott, mikor azt mondta, hogy ilyen hülyeség miatt nem szakítana. Én is így gondolom.
Én 1 év szex nélküli kapcsolat után gondolkodnék el azon, hogy akar-e a barátnőm valamit, és hogy minek vagyunk együtt tulajdonképpen.
Sajnos egy ismerősöm két és fél évet várt egy csajra, aztán a lány dobta és szinte másnap lefeküdt valaki mással (pedig még szűz volt), úgyhogy ez a dolog két irányú és nem csak a srácok, de a csajok is lehetnek g*cik.
Amíg rendszeresen lesz0pod addig nagy baj nem lesz még egy jódarabig.
Gond akkor lesz ha sehogy sem elégíted ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!