Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom nagyon bunkó tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nagyon bunkó tud lenni, szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Több oldala van. Tud nagyon kedves lenni és mindenkinek elsőre nagyon szimpatikus. Viszont az évek alatt megismertem egy rosszabb oldalát, ami nagyon nem tetszik. Nagyon bunkó tud lenni, ha valami nem tetszik neki akkor odaszól másoknak akár az utcán is és a veszekedéseink nagy része abból áll, hogy én rászólok hogy ne szóljon oda másoknak mert ez nekem gáz. És ő azt mondja, hogy ne akarjam őt megváltoztatni. Ami teljesen igaz, mert tényleg én senkit nem akarok megváltoztatni. Csak tényleg nekem annyira ciki és sajnos az emberek összevonnak vele, hogy amit mond azt biztos én is úgy gondolom. Sokszor összeszólalkozik tesómékkal is és azt mondja, hogy rosszul esik neki, hogy nem állok ki mellé... Meg, hogy mindenki kimomdhatja a véleményét, csak ő nem mert az mindenkinek probléma. Erre azt mondom neki hogy azzal van a probléma, ahogy ő azt előadja. Ő is tudja magáról hogy bunkó flegma és nem akar változni de így a családomat rám fogja haragítani

...

2021. júl. 26. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
A na akard megváltoztatni duma hülyeség. Nem kell elviselni egy nyilvánvalóan rossz tulajdonságot ami kártékony a te embei kapcsolataidra is. Attól hogy valaki kimondja a véleményét nem kell parasztnak lenni és igenis tudni kell változni. A te barátod azt sem tudja elfogadni hogy benne van a hiba, nem hogy változni. Mivel a családotat is ellened hangolja és nem lehet vele erről normálisan beszélni én előbb utóbb szakítanék. Mert ugyr senki nem tökéletes, de fejlődni tudni kell, ő viszont nem hogy nem tud, de nem is hajlandó rá.
2021. júl. 26. 11:04
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Minek vagy még vele?
2021. júl. 26. 11:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem normális. Abban igaza van, hogy mindenki elmondhatja a véleményét, de ezt kultúráltan is lehetne és akkor nem lenne vele gond. Neki ez láthatóan nem megy és nem is akar megváltozni. Ha nem akarod, hogy elmarja mellőled a családodat és a barátaidat, komolyan el kéne gondolkodnod rajta, hogy valóban vele akarsz-e maradni, jó-e ez így neked.
2021. júl. 26. 12:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Sokszor elgondolkodok rajta mostanában de aztán azzal letudom, hogy lehet csak én reagálom túl és ez másnak tök normális. 😅
2021. júl. 26. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindenki paprika jancsi tipus. Vannak durvább, lényegretörőbb emberek, akik nem kerteknek, nyersebbek. És? Én is azt mondom, hogy nem csititgatnod kéne hanem mellé allni. Nem kell mindenkinek hú de szofisztikáltnak lenni.. Sokféle ember van. Nekem férfiakban jobban bejön ha ilyen, mint a nyámnyila, valasztekosan beszélő pasik, akiknek amúgy a tej megalszik a szájában.

Az irodista kis pistaktol még elnézem ha ilyen, de vannak foglalkozások is, amik igenis megkivanjak ezt a stilust pl. Az ilyen típusú embert. Egyenruhasok stb..

2021. júl. 26. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A bunkóság sose volt normális. Engem tök kiábrándított volna rég.
2021. júl. 26. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
#5 attól hogy valaki kiáll magáért még nem kell taplónak lenni. Kultúráltan is lehet magabiztos az ember, én sem álnék ki akkor senki mellett ha nem tud normálisan szólni másokhoz.
2021. júl. 26. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Igényesség benned sincs, sajnos :(
2021. júl. 26. 15:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Miért nincs bennem igényesség?
2021. júl. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!