Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejönnék az apám unokatestvérének az unokájával, az mennyire gáz?
hát nemtudom én évekig kurtam unokatestvéremet semmi gond nemlett belőle pedig nem is védekeztünk kotonnal :))))))
jóvolt :D szal nemgáz ez attol függ h mekkora-milyen családba vagy.... én/ő szülei tudták hogy együtt vagyunk és aktív sexuális életet éltünk... szal no para... igen persze elöször sokan ellenezték... de aztán látták h milyen jól összeélünk meg minden.. és békénhagytak sőt volt aki támogatott is bennünket...4 évig tartott ez a kapcsolat :) 2 év után feleségül is vettem... és nemvolt gáz...
Hát az, aki az unokatesójával "dugott" éveken keresztül, meg el is vette, az hazudik. Nemtom, minek írogatsz ide baromságokat... Másod-unokatestvérrel házasodhatsz esetleg...esetleg.
A kérdezőnek: Szerintem nem baj. Törvényileg meg végképp nem. Az, hogy a rokonok mit mondanak...úgyis csak az szól bele, akinek nem kéne. Én nem adnék a rosszakarók szavára...
1. Kettőtök közt pont egy generációkülönbség van :-(
2. A "rokoni" kapcsolat elvileg megvan, de a távolság már túl van a nem-elfogadható határon.
3. Én megkérdeznék egy szakembert (pl. orvost)
4. A tutibiztost meg egy genetikus mondaná meg!
5. Ha meg gyereket is szeretnétek, akkor sose ezen a fórumon szerezz megnyugtató információt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!