Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Egy 12 éves csajnak lehet esélye egy 15 éves fiunál?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:53
Azért mert ezzel akarnak kitünni a kortársaival szemben.Ha összejön egy nála idősebb csajjal/pasival akkor a barátainak,haverjainak,osztálytársainak evvel jampizni.Szerény véleményem szerint ami az ált iskolában szoktak "szerelmek" lenni,az mind csak divat.Akkor még nem is szeretik úgy egymást,csak "divatból" vannak együtt mert az olyan menő h van csajom,vagy pasim..Na mind1 egy kicsit elkanyarodtam a dologtól,de Én így látom ezt az egész dolgot.
Respeckt
F/17
taknyos szét akarod magad kuratni??
maradj a tamagocsinál
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:03
Nem mindenki van úgy vele. jó munkjuk aki nem akar menőzni nem is 3 évvel idősebbet választ de van aki úgy lesz szerelmes (gyerekszerelem) hogy azt se tudja a másik mennyi idős. mint például a kérdező 12 és 16nak nézték :)
hát esélyed az van..csak hát a fiún függ.amikor annyi voltam mint te,nekem is tetszett egy 15 éves fiú.Lett is volna rá alkalmam hogy összejöjjek vele,de úgy gondoltam jobb ha nem teszem:D
Nem bántam meg,később kiderült hogy tök bunkó,és csak játszik a lányokkal:(
én is 12 vagyok és a barátom 15...
ugyhogy igen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!