Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális ha a párom gyerekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha a párom gyerekkori exe profilját nézegeti, történetét Instagramon?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a párom bejelentkezve maradt a fiókjába a telefonomon (szerintem nem vette észre). Szólni akartam neki, de egyik nap észrevettem , hogy megnézte az exe profilját, ami nem is lett volna gond. Mikor talákoztunk viszont törölte az előzményeit, mert direkt ránéztem. Aztán úgy döntöttem, hogy nem szólok neki, hogy be van jelentkezve. Majd egyszer csak megint látom, hogy rákeresett és a történetét is megnézte. Tudom, hogy nem helyes, hogy belenéztem az Instájába, de nekem ez akkora csalódás. Szerintetek ennyire bejön neki a csaj? Tennem kellene valamit?

2021. júl. 20. 00:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10-es Szóval egy férfinak elég az is, ha van akit rendszeresen megdughat és nem is olyan fontos, hogy mit érez a nő iránt?
2021. júl. 20. 01:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég erős általánosítás, de részben igen. Érezhet valamit, de számára nincs vesztenivalója azzal hogy veled van addig, amíg nem talál jobbat. Ezt te látod hogy miként viselkedik veled és hogy csak a szex tartja-e össze a kapcsolatot, vagy valami más is.
2021. júl. 20. 03:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy el akar menni, de amúgy az is lehet, hogy versengő alkat. Én például azért nézegetem az exemet, mert tudni akarom, hogy hol tart az életben és ahhoz hasonlítom magam.

Ez sem egészséges, de a kapcsolatomra nézve elég ártalmatlan dolog. Nyilván te ismered a párod, hogy milyen, túlvan-e az exén stb.

2021. júl. 20. 07:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Én megbeszélném vele őszintén az érzéseimet.
2021. júl. 20. 08:40
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy csak kihasznál és arra biztatod, hogy hagyjon el, akkor te miért pocsékolod az idődet? Őszintén nem értem, miért ő a hibás azért, mert neked 1. nincs önbizalmad, 2. aláásod a kapcsolatotokat a hozzáállásoddal, 3. te vagy az áldozat akkor is, ha semmi nem történt?

Tedd rendbe az életed és akkor vállalj párkapcsolatot, ha tudsz is kezdeni vele valamit. Nem ő pocsékolja a te idődet, hanem te az övét gyerekes dolgokkal. Szerintem.

N37

2021. júl. 20. 12:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból én is meg szoktam nézni az exeim profiljait, hogy kivel mi van és kiből mi lett. Isten ments, hogy valaha az életben is bármelyikhez közöm legyen, csak simán kíváncsi vagyok.
2021. júl. 20. 15:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsiságból meg szoktam nézni a profiljukat, de sose jönnék velük össze újra és nem érzek már irántuk semmit, csak az emlék.
2021. júl. 21. 10:23
 18/18 anonim ***** válasza:
4- es! Ez a hozzászólás sok mindent megváltoztatott bennem! Köszönöm szépen; így ismeretlenül is!
2021. júl. 21. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!