Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálta valaki a lelki társát? Nem "csalódott" benne? Lelki társ csak ellenkező nemű személy lehet? Ha megtaláljuk a lelki társat, azt nem "válthatja le" senki a későbbiekben?
Attól függ, ki hogyan érti a fogalmat. Szerintem lelki társad lehet nő és férfi is. És nem is feltétlenül egy van, hanem sok a világban. Ha szerencséd van, találkozol is némelyikkel életed során. Lelki társ, aki mintha rokon lélek lenne, teljesen feltárhatod neki magad, nagyon sok a közös vonás bennetek, és olyan szinten képes téged megérteni, ahogyan a legtöbben nem.
Én lány vagyok, és a legjobb barátnőm nekem ilyen. A volt barátom is ilyen volt sok tekintetben, de nem mindenben. Benne nagyot csalódtam.
Szerintem a lelki társ helyébe is léphet idővel más partner. Méghozzá azért, mert sajnos a fizikális létünk ide köt minket, a földi, anyagi világba. És például egy normális párkapcsolatban, később házasságban már sokkal fontosabb lesz, hogy az illető ne csak lelki társ legyen, hanem társ a mindennapok gondjaiban is. Persze egyik nem zárja ki a másikat. De ha a lelki társ a mindennapokban nem társ, akkor az a kapcsolat nem lesz hosszú életű. L/22
Én nem hiszek a lelkitársban.
Bizalmatlan vagyok, vannak dolgok, amiket senkivel nem osztok meg.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy önzetlenség nem létezik, csak egy utópikus fogalom, amit valaki, valamikor megálmodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!