Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 30-as, 40-es anyukától nőtől miért akarok fiatal férfi, pasi párkapcsolatot, szexet vagy ismerkedés? 26/F
Na így már van értelme a kérdésnek :)
Kíváncsiságból, vagy azt hiszik menő, vagy azt hiszik, könnyebben sikert érnek el náluk. Vagy csak szimplán vonzódnak ehhez a korosztályhoz vagy konkrétan az adott nőhöz.
"Sok 30-as, 40-es anyukától nőtől miért akarnak fiatal férfiak, pasik párkapcsolatot, szexet vagy ismerkedést?"
Mert vonzó nők. Az anyukasággal nem szűnik meg a nőiesség.
Mert a korukbeli nok elhajtjak oket, csak a top 20% kell nekik....
37F incel
Mert érdekli őket. Csak azzal nem foglalkoznak, hogy egy normális nő mit fog szólni, ha kiderül.
Párom 24 évesen feküdt le egy 40-es nővel. Sajnos el is mondta, azóta nem tudok ugyanúgy tekinteni rá, tudva, hogy egy akkora szajha után én feküdtem alá.
Ráadásul kis falu.
Én sem értem, hogy miért kellett, ha utána titokban tartja és szégyenli, de akkor nagyon büszke volt magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!