Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet ebből valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből valami?

Figyelt kérdés
Nem rég kiléptem egy kapcsolatból,van közös gyerek stb. Olyan nővel ismerkedtem meg aki ugyan úgy egy hosszú kapcsolatból lépett ki. Jól meg vagyunk. De van egy nálam sokkal fiatalabb lány,nagyon izgat. Majdnem 10 év van köztünk. A munkahelyen ismertem meg és a mai napig beszélünk.

2021. júl. 17. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább hagyd mind a kettőt. Pihenj egy pár hónapot, gondold át az eleted, mert ők most csak pótlékok és egyikkel sem lesz hosszúéletű a kapcsolat.
2021. júl. 17. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól megvagytok ne csald meg a párod.Főleg egy kósza numeráért.

Bár vannak emberek,akiknek egyszerűen nincs lelkiismeretük.Ha te ilyen vagy,akkor csinálj amit akarsz.Ha nem,akkor ne csináld.

Maradjon fantáziálás,álom.

2021. júl. 17. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól megvagytok akkor nem kéne elbaszni a kapcsolatotokat egy bizonytalan kimenetelű kapcsolatért
2021. júl. 17. 21:49
 4/8 A kérdező kommentje:
De nagyon csábít a dolog, lehet azért mert ő is szeretné,lehetne csak szex kapcsolat. Ti meg tennétek ha a lány könnyen befolyásolható lenne, vagy csak lehet nekem mutatja ezt ezért kívánom ennyire.
2021. júl. 18. 00:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy hosszú kapcsolat után nem kellett volna egyből belemenni egy másikba.

Valamelyiket bukni fogod. Gondold végig melyiket tudnád könnyebben elengedni vagy pótolni.

2021. júl. 18. 00:27
 6/8 A kérdező kommentje:
És mi van ha nem passzolunk, ha valóban nem biztos magában és csak arra kellek neki hogy legyen egy férfi akihez hozzá bújhat,az nagyon nem fer,akkor valóban elveszítek mindent, míg neki semmi veszteni valója,vagy erre megy ki a játék,így akar magához láncolni úgymond, ezért mutatja hogy ő most mennyire elveszett és sebezhető. Sokat vígasztaltam. Nem tudom. Úgy érzem komoly dologra nem számíthatok tőle,max csak szex
2021. júl. 18. 07:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Gáz vagy, ahogy az 1., 2., 3. írta...
2021. júl. 18. 16:07
 8/8 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ha kölcsönösen megbeszélitek és van kedv mindkét fél részéről akkor hajrá!
2021. júl. 19. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!