Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes feladni a barátságunkat?
Az egyik osztálytársammal a tavalyi tanévnek úgy a közepe táján egyre jöbban kezdtünk összebarátkozni, mára már annyia, hogy minden titkunkat elmeséljük és élvezzük egymás társaságát. Már többször is felmerült, hogy lesz-e több, mint barátság. Én az elején szerettem volna, de akkor ú félt belekezdeni, most ez a helyzet megfordult, mert én úgy érzem, nem akarom elveszíteni az egyik legjobb barátomat. Mit tegyek?
15/L
Szerintem is vágj bele! ha nagyon jó barátok voltatok eddig, akkor lehet, hogy ha megpróbáljátok és nemjön össze akkor még barátok tudtok maradni ... Bár ezt én nemtudom.
De sztem a sexel még várhatsz!.. :D 15évesen még enmkéne vad sexuális életet élni.. De ez csak az én véleményem :)
szerintem nyugodtan adj neki egy esélyt! Lehet hogy egy életen át együtt maradtok, lehet, hogy 2 hét után nem működik.. de még mindíg maradhattok ugyaúgy barátok! Mieőtt belevágsz beszéld meg vele, hogy mennyit jelent számodra a barátságotok és, hogy nem akarod elveszteni semmiképp ha esetleg mégsem működne a kapcsolatotok...
én ugyanebben a helyzetben vagyok csak a lány nem akar többet és többször beszéltünk erről, tud az érzéseimről mindenről, de ugyan úgy SŐT még közelebb kerültünk barátilag egymáshoz:) szóval... ha neked is bejön a fiú, akkor adj neki egy esélyt, mert magamról tudom, hogy mennyire rosz ha akit szeretsz még egy esélyt sem ad arra, hogy bebizonyítsd: mennyire szereted...
remélem végül helyesen döntesz, de én adnék neki egy esélyt a heyedben... lehet, hogy tökéletes lenne és ha meg sem próbálod, akkor sosem tudod meg...
attól meg ne félj, hogy elveszted barátilag, mert nem... de előtte mint mondtam beszéld meg vele ezt :)
Sok szerencsét :P
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!