Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt úgy, hogy pár hónap múlva tisztázni tudtátok a múltat, megbeszélni a program problémák at és újra tudtátok kezdeni a kapcsolatot?
Meg lehet beszélni, csak minden a két félen múlik, hogy sikerül e és, hogy valóban tudnak e változni, változtatni a problémán, hogy jobb legyen.
Rajtatok múlik. Sok sikert
Minek? Akkor kellett volna, amikor együtt vagytok. Ha most már tudod mi volt a baj, akkor inkább arra kellene koncentrálni, hogy legközelebb ne kövesd el ezeket a hibákat.
1000-ből 1x sikerülhet, de általában a párkapcsolati dinamikán hosszú távon nem sikerül változtatni, pár hónapig működik, aztán minden kezdődik előlről.
Miért akarsz kibékülni? Nem írtál semmit, de ha besokallt, akkor alapvető problémáitok voltak. Az, hogy nem állt melléd, az azt jelenti, hogy már egyáltalán nem érdekelted.
Egyáltalán kiben vetődött fel az újrakezdés lehetősége?
Ezt is meg lehet beszélni, csak fölösleges.
Ne érts félre, nagyon is híve vagyok a kapcsolaton belüli kommunikációnak, de a kapcsolat utolsó hónapjaiban már nekem sem kedvem megbeszélni semmit exemmel, csak legyintettem. (Előtte hosszú ideig megbeszéltem mindent, ő ígérgetett, könyörgött, de valahogy soha sem tartotta a szavát.)
A megbeszélés során ki tudja magyarázni, hogy miért fordított hátat a bajban, csak azt nem értem, miért vagy te erre kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!