Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézednő dolog ha a párod chatelgetés közben egyszercsak nem ír vissza, és a netet is kinyomja?
9-es, dettó. Van, hogy csak akkor látom, hogy írtak, ha konkrétan belépek, és akkor is várni kell.
De olyan is van, hogy néha a saját elküldött üzenetemet nem látom, de válaszolnak rá.
#9 Volt már 1-2 x ilyen, és be is vallotta, hogy kikapcsolta a netet. Átvette ezt a rossz szokását a barátnőjétől. Az is ezt szokta csinálni vele, aztán nekem panaszkodik, hogy elolvasta, és órákig nem válaszol.
De ha őt bántja, akkor talán neki sem kellene így viselkednie.
jézusom ennek akkora feneket kerítesz, hogy lassan teljesen bolondnak tűnsz. #5-ös válaszoló vagyok. és akkor mi van ha kinyomta a netet és aludt egyet? meghalt valakid? történt valami fontos? nem. felkelt, gondolom folytattátok utána. nem köteles mindenről beszámolni neked. ha elmegy fél órára szarni, azt is írja meg, hogy addig ne várd a válaszát?
4 éves kapcsolatban vagyok, közös lakásban már, de a kapcsolat elején volt, hogy este is annyira hulla voltam, hogy már nem volt erőm elköszönni, kinyomtam a wifit leraktam a telót és el is aludtam. másnap reggel írtam páromnak, hogy ne haragudj, bealudtam és nem volt belőle semmi gond...
ha már volt 1-2x ilyen és mindegyik után ilyen rinyát levágtál, az írásod alapján férfi létedre (mert egy barátnőjétől vette át a szokást, gondolom akkor bnőd van), ne csodálkozz, ha egyszercsak teljesen eltűnik és lekoptat. én ezek után azon se lennék meglepve, ha már próbálna fokozatosan eltűnni és leépíteni téged, mert ilyen piócától mindenki megőrülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!