Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim pisiszexet akar. Valamint többest,én lennék az egyedüli nő. Ezek mellett pedig feleségül venne,vannak terveink,ha rendszeresen benne lennék ezekben.Akkor feleségeként hogy kell elképzelnem az életet? Álljak készenlétben egy- egy haverja mindig?
Figyelt kérdés
Ez elég rémisztő számomra.2021. júl. 13. 21:43
11/32 anonim válasza:
Hát nem tudom, azért nekem egy komoly kapcsolatba ez nem fér bele. Vagyis akit szeretek azon nem osztozom. Ami csak szexről szól ott heteró alapon benne vagyok többesben is..Voltam is ilyen szituációban, egyedűlállóként bármikor benne lennék újból de érzelmek nélkűl csupán szórakozásból.
12/32 A kérdező kommentje:
Ja,igen." Le tudok mondani,de valószínűleg más nővel megcsinálom." Újabb őszinteségek
2021. júl. 13. 21:59
13/32 anonim válasza:
Kérdező! De akkor még nem történt meg?? Lehet nagyot koppan, elkapja a féltékenység ahogy látja hogy téged dugnak a haverjai. Gondolom pasikat ő szervezi.
Különben ez az oldal bizonyítja sokan vagyunk egyedülálló pasik,egyikünk hátha neked való.
14/32 anonim válasza:
Nem értem miért baj, ha őszinte?
Egyébként: honnan tudod h ha kipróbálnád, akkor nem tetszene?
Hidd el, h tök klassz dolog.
15/32 anonim válasza:
Ha belemèsz és teljesíted a vágyát, egyre többet fog "követelni" utána és semmi nem lesz elég neki.
Sajnos tapasztalat, pont most próbálom lezárni a kapcsolatot emiatt.
16/32 anonim válasza:
Te ezt nem akarod, ő pedig igen. Ülj le, beszéld meg vele de sanszos hogy nem fog rád hallgatni. Jobb lesz szakítani
17/32 anonim válasza:
Nehogymár gciputtonyként használjon! Ha szeretne ilyet nem várna el..
18/32 A kérdező kommentje:
13: köszönöm,nem
15: nálatok ez volt? Nem tud és nem is akar leállni?
Ő is mondta, H többet akarna,rendszerben
14: nem baj, H őszinte.egyet tudnék vállalni. Többnel nekem már sérülne a kettőnk intimitása
2021. júl. 13. 22:15
19/32 anonim válasza:
Nem az a baja, hogy őszinte, hanem hogy a kérdező nem akarja, amit a párja. Ezt tényleg ennyire nehéz felfogni?
20/32 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy le tudnék feküdni vele,ha újra és újra mással kellene lennem
2021. júl. 13. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!