Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hibás vagyok? Barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok? Barátnőmmel talizni akartunk,mai napot beszéltük meg. Zsúfolt napon volt,enni alig volt időm. Neki meg nem szóltam, hogy nem tudunk találkozni. O nemrég írt,hogy elfelejtettem szólni, hogy nem jó a mai randi?

Figyelt kérdés
Szerintem kicsit hisztis és túloz. Mondtam,hogy sajnálom. De ő továbbra is magyaráz,hogy ez így nem fer.Velemény?
2021. júl. 12. 21:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
...hát Kérdező lehetne benned annyi belátás, hogy elismerd: ebben a tisztelet kérdésben tökéletesen igaza van...
2021. júl. 12. 22:10
 12/22 anonim ***** válasza:
5%

#6 vagyok. Most miért kell lepontozni?

Kellemetlen az ilyen? Igen! Hülye volt a kérdeő? Igen!

De azért ez nem a világvége. Ha 1x fordul(t) elő, azért nehogy már ezen lovagoljon az ember...

Ennél nagyobb baja senkinek ne legyen.

2021. júl. 12. 22:11
 13/22 anonim ***** válasza:
92%
Pont azért a világvége, mert 1 perc írni egy üzenetet a másiknak, hogy ne várjon. Ha ennyire, az alapvető minimumra nem képes, ami egy emberi kapcsolatban elvárható, akkor mit vár?
2021. júl. 12. 22:16
 14/22 anonim ***** válasza:
94%

A kérdező vagy csak provokál, vagy az érzelmi intelligenciája egyenlő a nullával.

Nem tudom, melyik a rosszabb.

Igen, a párod jogosan "hisztizett". De addig örüljetek drága férfiak, míg a nő hisztizik. Ha már nem szól semmit, akkor van baj, mert szarik a fejetekre és hamarosan tovább áll.

Kerjel tőle bocsánatot, ha fontos neked a barátnőd, hacsak nem akarod, hogy pár ilyen dobás után egy olyan pasival látni, aki nem szarik a fejére.

2021. júl. 12. 22:23
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

#13 nem személyeskedés, de gondolom itt aztán mindenki tökéletes, nem ember hanem valami ember felett álló lény, aki még sosem hibázott semmiben.

Sosem volt szar napja, sosem volt szar kedve és sohasem rontott el semmit:D

Emberek vagyunk könyörgöm.

Tudod mi lehet a "világvége" egy kapcsolatban? Ha pl megcsal és otthagy miközben terhes vagy. Vagy ha pénzt szed el tőled és lelep. Kiveszi alólad a házat és ott hagy x gyerekkel egyedül.

Megver miközben egy alkoholista úgy hogy a kórhazban kötsz ki. Vagy épp megerőszakol.

Na kérem, ezekre inkább rá illik a fent említett jelző.

Ezekhez mérd.

Aki meg életébe nem hibázott...bocs de olyan nincs.

2021. júl. 12. 22:27
 16/22 anonim ***** válasza:
93%

Hibázott. De nem látja be. A nőt hívja hisztisnek, és "mindegy, ez van"-ozik.

Ha bocsánatot kért volna őszintén, igen, az csak egy normális hiba lett volna. De ez egy tapló.

2021. júl. 12. 22:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Az már csak egy kis apróság, hogy nem szóltál neki. Sokkal gázosabb, hogy nem jutott ma eszedbe. Mert ha eszedbe jutott volna egyszer is, akkor lett volna 12 másodperced, hogy megírd neki nem lesz ma tali és este felhívod.
2021. júl. 12. 23:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Most ezért kell mindenkinek megköveznie?
2021. júl. 12. 23:52
 19/22 A kérdező kommentje:
Mondtam neki,hogy sajnalom
2021. júl. 12. 23:52
 20/22 anonim ***** válasza:
88%
Tedd fel a kérdést, hogy fordított helyzetben te hogy reagálnál? Várod, készülsz a talira, de a másiknak 1 perce nincs hogy legalább egy nyamvad telefont elengedjen "sajnálom, de ma nem fog összejönni, ígérem kamatostól pótoljuk ne haragudj" szöveggel. Egy perces telefonon múlott volna... Ezt csak úgy tudod helyrehozni, ha egy kazalnyi virággal állítasz be a következő randira és szervezel neki egy olyan programot amikor csak vele foglalkozol és már nagyon szeretne. Ha erre nem érzel késztetést akkor úgyis mindegy zátonyra fog futni a kapcsolatotok, s talán jobb is ha elengeditek majd egymást (mondjuk pár ilyen húzás és amúgy is kidob).
2021. júl. 13. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!