Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tortent mar olyan veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tortent mar olyan veletek, hogy a parotok annyira maga alatt volt, hogy veletek se beszelt?

Figyelt kérdés
Vagy, hogy tobb honap kapcsolat utan, vki kerult benneteket?
2021. júl. 12. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Én voltam az, aki kerülte a másikat.
2021. júl. 12. 12:11
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Igen! Velem ezt tavasszal eljátszotta egy pasas. Összejöttünk, másfél hónapig minden szép és jó volt, aztán kifogásai lettek, nem akart találkozni, aztán kitalálta hogy depressziós és azért nem akar velem velenni meg mással sem állítólag. Aztán pár hét múlva meg szakított velem. Szerintem nem volt depis, csak simán sunyi beszari, és így épített le...
2021. júl. 12. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Volt ilyen, igen, de nálunk ez nem úgy működik, hogy bunkó módon nem szól hozzám és nekem kell rájönnöm, hogy rossz napja van. Tényleg nagyon nehéz perióduson mentünk keresztül és megkért, hogy picit hagyjam magára a gondolataival, én pedig tiszteletben tartottam és megvártam, míg ő kezd párbeszédet velem.
2021. júl. 12. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
Még nem voltunk együtt, de volt egy pár hónapos rádiócsend. Nem bunkózásból került, egyszerűen pánikolt.
2021. júl. 12. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
Igen volt ilyen. Több hónapig húzta a kapcsolatot. Elvileg szeretett, de nem akart találkozni, egésznap csak gépezett inkább... Kidobtam szerencsére.
2021. júl. 12. 13:31
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Akivel kapcsolatban vagyok és elkezd kerülni, ott befejeztem. Vagy felnőtt módjára megoldjuk a problémákat, vagy gyerekeskedik mással.

Ha egyedül szeretne lenni, az nyilván más, mint az, amikor kifelé tart, de sunyi módon nem képes megmondani.

2021. júl. 12. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Olyan volt/van, hogy valami bántja és olyankor pár órára elvonul, lefoglalja magát valamivel. Ha viszont olyanra gondolsz, hogy napokig nem szól hozzám, olyan nem.
2021. júl. 12. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Az enyém majdnem mindig ennyire maga alatt van. Szól hozzám, de csak ha nagyon muszáj.
2021. júl. 12. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, ráadásul mivel ez rendszeres volt, engem is húzott magával, így szakítottam vele.

Szerettem, de beláttam, nincs szükségem olyan emberre, aki ha baja van magába fordul és akár napokig nem kommunikál velem.

2021. júl. 15. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!