Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az elso gyerekevel se foglalkozik minek akar megegyet?
Van egy kozos tobb mint fel eves gyerekunk. Lofszt nem csinal vele, leszamitva a szuletestol szamitott elso ket hetet. Na akkor minden mesebeli volt. Azota semmi. Furdetni segit nagy kegyesen, meg ha a kezebenyomom hogy had menjek nyugton wcre akkor MAX 10percig van nala a gyerek. Mindenre az a kifogasa, hogy de o mennyire elfarad a munkahelyen, amit en csinalok az semmi. Itthon volt szabadsagon, semmit az eg vilagon nem csinalt azonkivul, hogy belem kosson. Meg pesztral a gyerek temaval. En nem szeretnek jo par evig szulni, ezt mondtam a gyerek szuletese utan. De en ot nem szeretem, mert nem szulok neki megeg gyereket. Kerdeztem tole, hogy minek megegy gyerek, nekem egy boven eleg igy egyedul. De en nem vagyok egyedul, itt van o is. Ja persze, csakhogy en kuzdottem honapokig kialvatlansaggal, en jarkaltam hajnalokig az ordito gyerekkel, mig o kenyelmesen aludt, vagy inkabb ugy tett.
Semmikepp nem fogok szulni jo 5 evig biztos. De mindig oda kanyaritja ki, hogy en akkor ot nem is szeretem.
Igyis egyedulallo anya vagyok, azon gondolkodom, hogy veget vetek ennek az egesznek, mert ertelme nincs.
Nekem van egy kis felretett penzem, amirol o nem tud. Meg a kozosbe szantam a gyerek elott ha tortenne valami akkor legyen mihez nyulni. Szerencsemre volt annyi eszem, hogy ezt neki nem emlitettem.
A mi sztorinkba még az a szep, hogy mindenhol eloadja milyen jo apuka, mennyit foglalkozik a gyerekkel... Eloadja, hogy halasnak kene lennem kb azert, amit o segit nekem.
Hat ha rajta mulik szerencsetlen gyerek nem tudom hogy ehen halna, vagy belefulladna a szarba. Bocs az eles megfogalmazasert, de ezen nem tudok szepiteni.
En meg naivan azt hittem, hogy ez igy normalis, ahogy nalunk megy.
Koszi a valaszokat, legalabb tudom, hogy nem vagyok egyedul😶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!