Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány nap nem keresés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap nem keresés után célszerű feladni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ez a 4. nap hogy nem keres. Én nem fogom hívogatni, mert utoljára azt mondta majd keres. Szerintem én ezt itt feladom, ez a 4 nap már túlmegy a tűréshatáromon, és már nekem nem volna ezek után mondanivalóm a számára, hiszen ennyire érdektelen felém. Ti hány nap nem keresés után adjátok fel a kapcsolatot?
2021. júl. 10. 09:52
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
82%
Egy kapcsolatban a 4 nap mar nem fer bele.. sajnálom kerdező. Dobd ki és szépen lassan jön majd egy szerető ferfi az életedbe
2021. júl. 10. 12:09
 22/36 A kérdező kommentje:
20-as. Ha nekem azt mondja egy férfi hogy majd keres, akkor én nem fogom hívogatni, zargatni. Miért tenném? Vagy talán kérjem számon és hisztizzek? Na olyan meg sosem voltam.
2021. júl. 10. 12:47
 23/36 anonim ***** válasza:
27%
De az sem normális, hogy te nem keresed.
2021. júl. 10. 12:55
 24/36 A kérdező kommentje:
Ha azt mondja a másik fél hogy majd Ő Keres, azon mit nem lehet érteni, hogy nem majd keressük egymástot mond, hanem azt hogy ő fog keresni! Ennek ellenére hívogatnom kéne? Dehogy!
2021. júl. 10. 13:14
 25/36 anonim ***** válasza:
90%
Akkor ez nem kapcsolat, csak valami összejárogatás. Az is a gyengèbbik fajtából. De akkor nem kell azon se háborogni, hogy nem keres. Az ilyen lityilötyi szrba belefèr.
2021. júl. 10. 13:17
 26/36 A kérdező kommentje:
Nos ez lehet neked lityilötyi, de ha nekem a másik azt mondja majd keres de nem teszi x napig ott egyértelmű számomra, hogy nem azonos a felfogásunk. Már csak azért sem, mert a másik fél visszaél a toleranciámmal.
2021. júl. 10. 13:28
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Azèrt èrdekes, hogy már az előző kapcsolatod is ilyen miatt ment tönkre. Sorozatosan "majd kereslek" emberkèt fogsz ki, hát nem vagyok benne biztos, hogy nem a te gèpeden van a hiba.
2021. júl. 10. 13:35
 28/36 A kérdező kommentje:
Nem sotozatosan! Nem csak ez a 2 kapcsolatom volt! Ezeken kívül egyikben sem volt olyan a másik fél, mint ebben és az előzőben.
2021. júl. 10. 13:37
 29/36 anonim ***** válasza:
21%
Jó, de neked ez a normális? Mert tök elfogadtad. Meg rágódsz itt a szó szoros jelentèsen. Hogy "azt mondta". Ès akkor mi van, ha így fogalmazott? Nem lehet felhívni, ès megkèrdezni hogy van? Vagy mi a bánat? Elvileg kapcsolatban vagytok, nem?
2021. júl. 10. 13:47
 30/36 A kérdező kommentje:
Hol fogadtam el?
2021. júl. 10. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!