Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján tudjuk eldönteni, hogy szeretjük egymást vagy csak megszokás?
Már 6 éve vagyok a párommal, és a napokban azon gondolkodott, hogy szerinte semmi értelme a kapcsolatunknak és lehet, hogy szakítani kéne. De igazából ő sem tudja eldönteni, hogy szeretjük e egymást vagy csak megszokásból vagyunk együtt. Én most azt mndanám, hogy maradjunk együtt, igaz nekem is vannak sérelmeim de már én sem tudom, hogy mi lenne a jó.
Először azr mondta, hogy azért kéne szakítani, mert nem jó így a kapcsolatunk, mert nem adok pénzt legalább a kajába. (pl.) (Nem lakom nála, de legtöbbször ott vagyok)
Tegnap mondtam neki, hogy adok havi 10.000 Ft-ot, de ez sem volt jó neki, mert kérdezte, hogy ,,ugyanúgy megy tovább minden tovább?" Szóval a lényeg az, hogy akárhogy is próbálnám megoldani, neki sehogy sem jó.
Szerintetek mit tegyek? Hogyan döntsem el, hogy szeretjük e egymást vagy csak megszokásból vagyunk együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!