Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom bántott és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom bántott és nem engedett el a lakásából két napig. Feljelentsem? (26/L)

Figyelt kérdés

Minden a múlt pénteki bulival kezdődött.

Lementünk együtt szórakozni egy helyi szórakozóhelyre nagyobb társasággal.

Én a lányokkal voltam, ő a fiúkkal.

Eleinte normális volt, üveg piákat hozott a csajos asztalhoz, hogy egészségetekre, utána ahogy egyre részegebb lett, úgy durvult a helyzet.

Mikor táncoltam a lányokkal akkor üvöltözött a pulttól, hogy "látlak te kis k*rva". Utána odajött egy srác ismerősöm köszönni, ő odalépett és fellökte, hogy húzzon a p*csába.

Ezután nemsokkal inkább hazarángattam, mert látszott, hogy ki van. (nem vagyok benne biztos, hogy csak ivott.)

Hazaértünk, elaludtam felriasztott kb reggel 9-kor, betartotta az arcom elé a telefont és elkezdte nézni kivel beszélgetek. Meglátta, hogy beszélgettem a volt barátommal. Igen, beszéltem vele, mert éreztem, hogy ez a srác nem megfelelő számomra és nagyon hiányzott az előző barátom aki egy teljesen normális, nyugodt, jó fej srác és már fontolgattam a szakítást a jelenlegivel és a kibékülést a volt barátommal.

Mikor meglátta a beszélgetéseket első dolga az volt, hogy ripityára törte a telefonom, utána pedig elkezdte ütni a fejem, tépte a hajam, a nyakamra lépett, úgy hogy a földön feküdtem és folytogatott a falnak nyomva. A fejem teljesen bedagadt és monoklim lett. Majd közölte, hogy feküdjek le aludni, mert innen biztos, hogy most két napig nem megyek ki. Bezárta az ajtót és eldugta a kulcsot és kényszerített, hogy feküdjek le mellé aludni mintha mi sem történt volna.

Másnap este sétálni egyszer elmentünk de nem volt nagyon ember az utcán, nem tudtam elmenekülni. Végül vasárnap anya hívta a telefonját mert én már ugye 2 napja ki voltam kapcsolva és odaadta nagy nehezen, ha nem mondok semmit nekik az egészről.

Én persze elkezdtem üvölteni, hogy "ez az állat nem hagy elmenni", meg hogy hol vagyok.

Erre apám is odajött a telefonhoz és mondták, hogy hívják a rendőrséget, ha nem vagyok otthon 15 percen belül. (Apám elnök a törvényszéken anya meg híres ügyvéd a városban, tehát jó embert választott.)

Erre elengedett.

Azóta is zaklat, virágokat küld a munkahelyemre, üzeneteket ír, hogy bármit megkapok csak ne jelentsem fel, meg én vagyok a mindene, meg lerendelte már nekem a legújabb telefont, stb.... Hányok tőle, szánalmas.

A volt barátommal (akivel olvasta a beszélgetéseket ez az állat) találkoztam, meglátta az arcom és most ő is kb. ki akarja nyírni, amit megértek, mert sötétlila mind a két szemem körül, nem nagyon durva de látszik eléggé és a nyakam is iszonyatosan fáj még most is, 3 nappal később.

Azért gondolkozok csak a feljelentésen, mert sokan ismerik a családom a városban, tiszteletnek örvendenek a szüleim, és valljuk be, ez egy rohadt ciki sztori. (Nekem is, hogy leálltam egy ilyennel.)

Mi tévők lennétek?

2021. júl. 6. 10:33
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%

Normál szülő ilyent nem mondd ha bántják a gyermekét hogy ne tegyen feljelentést....

nem a szüleidnek ciki, meg nem is neked, mivel te voltál az áldozat, nem a szüleid, az ilyen elmebetegek meg köztünk járkálnak és veszik a drága levegőt a normálisaktól... mindenkinek meg van a maga keresztje/problémája pénztől/hivatástól függetlenül...

erről az egészről csak is ő tehet. Nem ti....

igen, látlelet és jelentsd fel!

Amíg kimutathatók a sérülések....

2021. júl. 6. 15:39
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
A szüleiddel is valami gond lehet. Ha meglátom a gyerekem kékre-zöldre verve, automatikusan orvoshoz viszem és feljelentést teszek.
2021. júl. 6. 16:26
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

Feljelentés. Egyébként nem vagy még biztonságban. Ilyenkor jön az hogy mész haza és megver utcán vagy elrabol. Exednek is szólni kéne mert nemrég egy faszit így öltek meg.

Feljelentés + orvosi lelet verésről+ távolság tartási végzés

2021. júl. 6. 17:46
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk a későbbiekről az infókat!
2021. júl. 6. 18:59
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

Kamu sztori.

Ki hiszi el hogy jogasz szulokkel, nyilvanvalo kulserelmi nyomokkal, osszetort telefonnal nem jelentik fel az allatot.. Aha, hihető..

2021. júl. 7. 12:56
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék a faterod , már nem is élne a srác!!!!
2021. júl. 7. 13:02
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

30.as valaszodra reagalva kerdezo..

Senkit nem kuldenek bortonbe nyomozas nelkul, maximum elrendelik az elozetes letartoztatasat. Ezt is csak akkor ha olyan sulyu a buncselekmeny, vagy fennall a szokes/elrejtezos veszelye, vagy tanuk befolyasolasa vagy egyeb korulmeny. Kulonben mindenkit megillet az artatlansag velelme.

Az meg kulon vicces gondolkodas, hogy attol felsz hogy elterjed a híre es MASOK mit szolnak.. Vagy epp megszolnak.. 😂

Oriasi kamu sztori. Legkozelebb valami jobbat talalj ki.

2021. júl. 7. 13:05
 48/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha nektek tényleg hatalmatok van, vagy legalábbis a szüleidnek, akkor kit érdekel a közvélemény?

Legfeljebb lehazudjátok az égről is a csillagot, mint Viktor.

2021. júl. 7. 14:55
 49/54 anonim ***** válasza:
59%

Egyértelműen jelentsd fel.

A sztorit nem olvastam el.

2021. júl. 20. 19:15
 50/54 anonim ***** válasza:
54%

Jelentsd fel!

Bunhodjon meg azért amit tett

2021. júl. 20. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!