Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztem egy sráccal mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem egy sráccal mit tegyek?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy a napokban ismerkedtünk és kérte hogy menjünk át beszélni más közösségi oldalra így is lett. De mikor küldte a képeket magáról nagyon nem volt az esetem de nem akartam megbántani. Ő nagyon akart volna messze élt de 2 nap múlva már a találkozásokon gondolkodott. És hogy nagyon megkedvelt most kicsit sajnálom hogy elmondtam neki az őszintét messze van stb. Tényleg komolyan gondolta volna? Mondta hogy valami ajándékot is készített ide adni. Nem lett volna gond vele de nekem nagyon nem volt a zsánerem. De azért sajnálom. Már letörölt. Csak attól tartok lesz valami baja vagy badarságot csinál mert mondta hogy elege van mindenkiből már. De én írtam neki biztos megtalálja a boldogságot egy másik lánnyal.
2021. júl. 5. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Hát nekem eleve nagyon nyomulósnak tűnik a srác + ha ilyen gyenge mentalitású szerintem örülj inkább, hogy mégsem jött be neked. Elkerültél egy red flaget.
2021. júl. 5. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Hány évesek vagytok 14? Semmit nem kell tenned.
2021. júl. 5. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fura a srác. Lelkileg biztosan nem oké.
2021. júl. 5. 22:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem a fiú 19 volt én pedig 17.
2021. júl. 5. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Használd a tini kategóriát..

Legközelebb ne ismerkedj olyannal, aki nem tetszik, vagy messze él.

2021. júl. 5. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha már ott tartottatok hogy megkedvelt, igazan talalkozhattal volna vele. Csak gondold bele magad az o helyzetebe.

Eletem szerelme eloszor nem is tetszett nekem, aztan o lett a legszebb ember nekem a vilagon

2021. júl. 5. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hadd döntse már el a kedves kérdező, hogy akar-e találkozni valakivel, vagy sem.
2021. júl. 6. 06:48
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

Ne izgulj, egyszerüen csak nem fog ismerkedni többé ilyenekkel.

Én is így voltam vele. Feladtam, xsak haveroknak éltem. Nagyon jo volt, szabadság meg minden. És vegül egy haver csaj mondta,hogy peóbáljuk meg mert nagyon jól érezzük egymással magunkat.

2éve együtt vagyunk, pedig feladtam ezt az egész párkeresőt. A sok kihasználós nrm az esetem, nincs meg a kémiás dolgot.

Kövér voltam, pont eleg negatív önértékelésem volt. Erre mégis a megfelelő pillanatban a megfelelő nőt sodorta az élet az ölembe.

Most sem vagyok szép,de mivel megkedvelt,megismert megszeretett.

Ne törődj vele, minden nő azt mondja,hogy majd megtalálod az igazit,csak elfelejtik,hogy nekünk kűzdeni kell mindenkiért, nem csak kiteszek egy képet a randivonalra,hogy 100an írjanak😉

2021. júl. 6. 07:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi baja, foleg, ha letorolt. Az azt jelenti, hogy tul akar lepni rajtad minel hamarabb, viszont nemi frusztraciot azert erzett, hiszen valoszinuleg sokadjara tortent vele, hogy eselyt sem kapott, raadasul kizarloag a kinezete miatt.

Majd megedzodik, ferfiak milliardjai mentek mar ezen keresztul.

2021. júl. 6. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!