Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem nagyon tudja kontrollálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nagyon tudja kontrollálni a dühét... Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal 5 éve vagyunk együtt. Ő egy nagyon szókimondó ember, ami szívén az a száján. Bár mindig mondom, hogy a túlzott őszinteség súrolja a tudatlanságot, butaságot. Ő mindegy kinek, hol van...elmondja amit gondol. Ezért nagyon sokan teljesem bunkónak tartják... Mondjuk én is. Nem érdekli ki mot go dol róla, vagy kit bánt meg, ki hallja amit mond. A családom nagyon nehezen fogadta el őt. El se merek vele menni "nyilvános" helyre, mert tuti veszekedés lesz.

Elmentünk egyszer svédasztalos vacsira és ő nagyon válogatós. A csirkemellen kívül semmit nem eszik húst. Mire oda került a kajához, már elfogyott a csmell. Ő ledobta az asztalra a tányért és elkezdett hisztizni, hogy de már neki az kell. Hiába mondtam neki, hagyja abba, mert ciki, meg felnőtt ember... Még jobban hamgoskodott, hogy nem érdekli ki mit gondol.

Ex anyósék vittem a gyereket, mert ott akart aludni, erre ő a kocsiba ordíbált a ház előtt, mert nem tetszett neki, hogy egész nap nem segít semmit a gyerek (15 éves), de én mindent rá hagyok és az van amit ő akar. Megint kértem, hogy hagyja abba. Azt mondta nem érdekli, hogy hallják. Borzasztó megalázó számomra. Mondtam is neki sokszor. Annyira hirtelen felkapja a vizet, hogy hihetetlen.

Nagyon sok ilyen van. Sokszor van igaza, olyankor nem szólok. De lehet kulturáltan is, nem kell mindenki rá figyeljen. Meg nekem is rohadt kellemetlen, hogy mások előtt így viselkedik.

Annyira gyerekes a viselkedése... Annyira szomorú. Mert 46 éves férfi nem csinál ilyet szerintem.

Nem tudom, hogyan tudnám ezt a dolgot elfogadni vagy változtatni ezen.

2021. júl. 4. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem őszinteség.

Az az lenne, ha a csirkemell hiányára azt mondta volna felszolgálónak, vagy rendezvény szervezőnek, hogy basszus, nincs csirke.

Toporzékolni, csak úgy "bele a levegőbe" teljesen improduktív, év óvodás szint

Úgysem megy el, de van agresszió kezelő orvos, tanfolyam stb.

Csak romlani fog, láttam apámon.

2021. júl. 5. 06:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Igénytelen vagy... nem magyarázom, miért, úgysem értenéd.
2021. júl. 5. 19:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Kisgyerekként lehet törés-zúzással tudta csak magára felhívni a szülei figyelmét, amikor nem figyeltek az igényeire.

Az a baj, hogy az én párom is ilyen..

az elmúlt fel évben ez felerősödött, és több vitánk is volt emiatt. Azt sem értette mi a probléma ezzel... o megvan győződve h neki van igaza mert neki csorbul egy semmiség miatt x igénye vagy bármi, de volt h megjött és 5 perc alatt osszevesztunk nem tetszett neki amit vagy ahogy szóltam..

Nekem az fáj ebben az egészben, hogy amúgy egy csupaszív ember, és ezek a semmiségeken mennek.. mert egy apróságon megbánta érzi magát, és vitát csinál lényegtelen dologból, indulatos és hamar felkapja a vizet ilyenkor.. aztán duzzog...

Én is kezdek belefaradni. :( nem fér a fejemben hogy hogy tehet valaki előbbre apróságot a társánál. Mi 10 éve vagyunk együtt, lehet nyugodtan ugatni.. de nyilván az embereknek van jó és rossz oldaluk. A fontos dolgokban mindig együtt voltunk és megoldottuk. Eddig.

2021. dec. 31. 02:10
 14/17 anonim ***** válasza:

#13, csakhogy ez nem apróság!

Néha én is nyersen beszélek, mert nem szeretem, ha félreértenek.

De a csapkodás, törés zúzás, kiabálás, balhézás az más.

Talán valami indulatkezelési tréning segíthet.

Apám fordult ilyenbe 40+ korában, gyorsan romlott, mert nem mertünk tiltakozni, az abban erősítette, hogy jó megoldás.

Ahogy "kirepültünk" anyànk még bírta, de már egyedül pár évig, aztán öngyilkos lett.

36 éve ennek, de nem nagyon tudom megbocsátani magamnak sem.

Lehet, csak egyszer kellett volna a fejéhez vágni egy tányért.

De szarok voltunk ahhoz is.

2021. dec. 31. 04:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14 Nagyon sajnálom. :(

Igen, én is gondoltam erre, hogy ahogy idősödünk, ez rosszabb lesz.. Ő is tudja. Azt is mondtam, hogy ha ez így marad, ahogy az utóbbi időben, akkor szétmegyünk. Legutóbb ő maga hozta fel a pszichológust, hogy eljárna hogy kezelni tudja ezeket.. Mert érzi ő is nem ok. Mostmár én is így látom, hogy menjen el, mert idővel tényleg szét fogunk menni.

2021. dec. 31. 14:57
 16/17 anonim ***** válasza:

#15, ha màr felismeri, akkor megtette a legnehezebb lépést!

Szurkolok neki, nektek.

2022. jan. 1. 10:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért vagy vele?
2022. jan. 2. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!