Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetet hogyan lehet lereagálni?

Figyelt kérdés

Szüleim elmondták mit látnak barátnőm kapcsán és így kicsit a véleményüket is. Én ezekre nem tudok mit mondani csak annyit hogy többször próbáltam vele beszélni erről, de olyan mintha ő nem akarná megérteni amit mondok neki.

A baj hogy én is a szüleim véleményét osztom és én is azt látom problémásnak kettőnk közt amit ők. De barátnőm egyszerűen hajthatatlan ezekben hiába próbáltam normális módon elmindani.

2021. júl. 4. 11:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozhatsz egy ideig, de számolnod kell azzal is, hogy lehet nem fog változni.
2021. júl. 4. 11:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen minden konkretumot nelkulozo kerdest teszel fel, akkor csak altalanos valaszt lehet adni.

Meghozza azt, hogy ha te elmondtad, mi a problemad, es o egy picit sem probal meg alkalmazkodni, akkor nem illetek ossze, es ideje kulon folytatni utatokat, hogy megtalalhassatok azt, akivel harmonikis, egeszseges parkapcsolatot tudtok kialakitani.

2021. júl. 4. 11:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs mit reagálni. Jó, tudom, és..

Miről van szó?

2021. júl. 4. 12:43
 4/14 A kérdező kommentje:

Sok dolgot nem értenek vele kapcsolatban:

- pl miért kell kocsival járni dolgozni mikor 5perc sétára lakik és mivel egész nap ül és a súlya miatt nem ártana amúgy se mozognia.

- vagy igazán foglalkozhatna a takarítással többet a szalonjában (szuleimnel lett kialakítva) és ne nekik kéne legalább hetente felmosni,port törölni ott is

- vagy miért kell neki 2perccel mindig a vendég előtt érkeznie, mikor lenne ideje előbb elindulni..

Sajnos ezeket már én is kérdeztem tőle..és én se így cselekednék az ő helyében

2021. júl. 4. 13:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Mèg hány èvig akarsz itt vergődni? Szakíts már vele vègre!!!!

2021. júl. 4. 13:09
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyèbkènt meg ahhoz, hogy jár dolgozni, ès mikor èrkezik a saját vendègèhez, aszüleidnek qrvára semmi köze. A vèlemènyük meglehet, de tèged be fordítsa nak már ellene.

A szalon takarítás saláta kapcsolatban meg szóljanak ők neki, ès ne tèged oumpoljanak vele. Erről ennyit. Ezt lehet rá reagálni.

2021. júl. 4. 13:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez még mindig vicc.

Miért a szüleid takarítanak? Az ajtót sem kellene kinyitni, megoldja. 2 perccel a vendég előtt szintén magánügy, nyilván nem járna hozzá senki, ha nem lenne előkészülve, és rá kellene várni. A kocsi is magánügy, bár nekem is érthetetlen.

2021. júl. 4. 13:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
komolyan bízom benne, hogy a barátnőd hamarosan elhagy és az életben többet nőt nem fogsz látni ruha nélkül. akkora egy gusztustalan kígyó vagy, hogy az nem igaz. 3 éve itt szidod, szenvedsz, hisztizel, nem veszed észre hogy az egész GYK rajtad röhög?
2021. júl. 4. 13:42
 9/14 A kérdező kommentje:
7es ha úgy vesszünk mindent akkor magánügy. Azért ők mert nem bírják elnézni a koszt,a port a polcon meg hogy eszébe se jut h heti szinten felmosson vagy letorolje a sok port aki a munkájával jár az ablakból
2021. júl. 4. 14:29
 10/14 anonim ***** válasza:
9-es Az ablakból? A lakásomban sem csinálom, csak évente 2x amikor ablakot pucolok.
2021. júl. 4. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!