Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetet hogyan lehet lereagálni?
Szüleim elmondták mit látnak barátnőm kapcsán és így kicsit a véleményüket is. Én ezekre nem tudok mit mondani csak annyit hogy többször próbáltam vele beszélni erről, de olyan mintha ő nem akarná megérteni amit mondok neki.
A baj hogy én is a szüleim véleményét osztom és én is azt látom problémásnak kettőnk közt amit ők. De barátnőm egyszerűen hajthatatlan ezekben hiába próbáltam normális módon elmindani.
Ha ilyen minden konkretumot nelkulozo kerdest teszel fel, akkor csak altalanos valaszt lehet adni.
Meghozza azt, hogy ha te elmondtad, mi a problemad, es o egy picit sem probal meg alkalmazkodni, akkor nem illetek ossze, es ideje kulon folytatni utatokat, hogy megtalalhassatok azt, akivel harmonikis, egeszseges parkapcsolatot tudtok kialakitani.
Erre nincs mit reagálni. Jó, tudom, és..
Miről van szó?
Sok dolgot nem értenek vele kapcsolatban:
- pl miért kell kocsival járni dolgozni mikor 5perc sétára lakik és mivel egész nap ül és a súlya miatt nem ártana amúgy se mozognia.
- vagy igazán foglalkozhatna a takarítással többet a szalonjában (szuleimnel lett kialakítva) és ne nekik kéne legalább hetente felmosni,port törölni ott is
- vagy miért kell neki 2perccel mindig a vendég előtt érkeznie, mikor lenne ideje előbb elindulni..
Sajnos ezeket már én is kérdeztem tőle..és én se így cselekednék az ő helyében
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Mèg hány èvig akarsz itt vergődni? Szakíts már vele vègre!!!!
Egyèbkènt meg ahhoz, hogy jár dolgozni, ès mikor èrkezik a saját vendègèhez, aszüleidnek qrvára semmi köze. A vèlemènyük meglehet, de tèged be fordítsa nak már ellene.
A szalon takarítás saláta kapcsolatban meg szóljanak ők neki, ès ne tèged oumpoljanak vele. Erről ennyit. Ezt lehet rá reagálni.
Ez még mindig vicc.
Miért a szüleid takarítanak? Az ajtót sem kellene kinyitni, megoldja. 2 perccel a vendég előtt szintén magánügy, nyilván nem járna hozzá senki, ha nem lenne előkészülve, és rá kellene várni. A kocsi is magánügy, bár nekem is érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!