Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már nagyon tapadós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már nagyon tapadós, ragaszkodó barátnőtök? Hogy éreztétek magatokat tőle?

Figyelt kérdés

Férfiaknak szól a kérdés.

Hogy éreztétek magatokat tőle? Zavart, vagy ti is ugyanúgy sok időt igényeltetek a másiktól, ezért működött? Hosszútávon milyen volt? Ha nem voltatok vele, megértette hogy egyedüli időre szükségetek van? Szakítás volt?

Jelenleg van egy nagyon ragaszkodós barátnőm, aki kb. megöli magát nélkülem, vagy azt a lányt, akivel beszélek. Ezt szó szerint le is írta. Én szeretem őt, meg örülök hogy velem jól érzi magát, de nem tudom, hosszútávon mi lenne ebből. Mi lesz, ha nem akarok vele lenni majd? Ha nem beszélek vele, van hogy vagdossa is magát ezért. Pszichiátriai eset szerintem.

#Ragaszkodós
2021. júl. 4. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Hát ezek alapján én lehet hagynám. Hány éves? Mindig ilyen volt? Egy kapcsolatban fontos a rugalmasság, és a külön töltött idő is. Az ilyen szintű tapadás csak megöli az ember érzelmeit. Próbáld meg vele ezt megbeszélni, hátha tud változni. Amennyiben ez nem megy, akkor engedd el inkább most, mint később.
2021. júl. 4. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha gondolod én szívesen àtvàllalom tőled :D
2021. júl. 4. 10:55
 3/5 A kérdező kommentje:

18 éves, én 21 vagyok. Alapból elég nyitott, közeledő volt, úgy érezte megértem őt és elmondhat bármit, azóta ez az érzése annyira megerősödött, hogy nem tud elengedni. Köszi a válaszodat.

"Ha gondolod én szívesen àtvàllalom tőled :D"

???

Miért mennék bele én vagy ő bele ebbe? Amikor mi ketten együtt vagyunk, egy random gyakoris ember hogy jönne a képbe? Majd leírom neki, hogy bocs, nem akarsz random faszival az 1000 közül összejönni helyettem, akivel már mély kapcsolatod van?

2021. júl. 4. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
24%
Csak viccnek szántam, nyugodj meg :)
2021. júl. 4. 11:07
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Egyes vagyok. Értem. Ezt akkor mindenképp JÓL megfogalmazva közöld vele is. Ha nyitott rá meg fogja érteni, hogy nem azért mondod neki mert bántani akarod, hanem azért, hogy javítsatok a kapcsolaton.
2021. júl. 4. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!