Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem nem barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem barátság ez köztük?

Figyelt kérdés

Adott egy lány akivel 6 hónapja vagyok együtt. 19 évesek vagyunk.

Versenyszinten sportol, ami lényegében páros sport, szóval van egy párja.

Őt már ismeri vagy 7 éve, szóval kb azóta vannak ilyen kapcsolatban.

Ügye mivel egy héten rengeteget van edzésük ezért előtte mindíg egymásnál vannak stb. Már aludtak is régebben egymásnál stb.

Azt mondta hogy ő az akire úgy néz mint a testvérére.

Én nem hiszek ebben a fiú-lany barátságban.

Nem akarom elhinni hogy a 7 év során, esetleg egy kis alkohol mellett nem történt már ez-az..Olyan lehetetlennek hangzik.Raadasul nem csúnya a gyerek.

2021. júl. 3. 11:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#21 Lehet voltak együtt, de nem ment, de azért kefélgetnek ha úgy van. Sose lehet tudni. Pláne ha tényleg megtörtént, nem fogja a párja orrára kötni. Hogy ő itt Feri, a partnerem edzésben, nagyon jó barátok vagyunk, jártunk, nagyon sokat dugtunk de a kapcsolta nem ment, de azóta is nagyon sokat vagyunk együtt, de nyugi téged szeretlek.
2021. júl. 3. 12:47
 22/25 A kérdező kommentje:

Én sem úgy értem hogy köztük valaha felmerült volna a szerelem v kapcsolat..

Hanem úgy érzem hogy külsőre van köztük vonzalom, illetve szimpatikusak is egymásnak, szoktak együtt bulizni, egymásnál aludni, és egy kis alkohollal megspékelve én lehetetlennek tartom hogy ne lett volna köztük korábban minimum! egy csók.

Igazából most ti ezt fiú/férfiként hogy reagálnátok le? Ezeket a legjobb ellenkező nemű barátság dolgot.

2021. júl. 3. 13:58
 23/25 anonim ***** válasza:
47%
Ha az én pasim aludna más csajnál, azonnal dobnám a p*csába... Hát azért álljunk már meg.
2021. júl. 3. 14:18
 24/25 anonim ***** válasza:
23# értelmezni luxus. Nyilván nem akkor aludtak egymásnál mikor kapcsolatban volt már a kérdezővel
2021. júl. 3. 15:10
 25/25 anonim ***** válasza:

mennyire beteg elmének kell lenni ahhoz, hogy ismeretlenül rámírjon valaki, hogy biztos épp a fiú barátom engem basz miközben a párom otthon ül. Csak mert azt írtam, hogy nekem is van fiú bartom és párom is.

Egyébként, hogy érdemben is hozzá szóljak, szerintem beszéld ezt meg vele nyíltan. Mond el az aggódalmaidat, kérdezd meg volt e valami köztük és utána dönts. De ne a találgatások alapján, mert nem tudhatod mi az igazság amíg nem beszéltél vele

2021. júl. 3. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!