Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitévő legyek? Szerelem ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Szerelem ez?

Figyelt kérdés
Ma matekórán unatkoztam, és a barátnőm hajából egy 2cm-es kis részt beszíneztem szövegkihúzóval, csak úgy hülyeségből. Erre óra végén köszönés nélkül elhúzott haza. Utánafutottam, de csak annyit mondott, hogy milyen dedós vagyok, meg az ilyen az nagyon kiábrándító, meg hogy ma amúgy is rossz napja volt, nem erre van szüksége - persze egyáltalán nem olyan stílusban, ami egy párkapcsolatban megszokott. (miközben egész nap ott imádtam ahol értem, de volt, hogy csak annyit reagált az ölelésemre és a csókomra, hogy most nincs kedvem hozzá..) Annyira nem tudom, hogy mit tudnék ilyenkor tenni! Azóta nem találkoztunk (fél3kor volt az eset). Most én menjek oda hozzá megbeszélni, hogy mi ez? Nem hiszem, hogy megértené, hogy ez nemigazán normális reakció.. Én beismertem neki, hogy tényleg dedós dolog volt (mert az), na de most ekkora apróságon?? Szerelem ez??? Annyira kétségbe vagyok már esve, hogy mi lesz ebből! Ennyire embert én még nem szerettem, mint Őt! Mit tudnék már végre kezdeni? 17/F (én írtam a "A barátnőmmel egyszerűen nem tudunk meglenni" kezdetű kérdést is, akit érdekel keressen rá..)
2008. dec. 8. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem a lány már legszívesebben dobna. Nem mondok olyat a pasimnak, hogy most nincs kedvem az ölelkezéshez, csókhoz. Kérdezd meg, hogy akarja e egyáltalán ezt a kapcsolatot.
2008. dec. 8. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Én egy 17 éves lány vagyok, és a kérdésedet elolvasva, csak mégjobban megerősödött bennem a tudat, hogy mennyire éretlennek tartom a velem egykorúakat.

A FÉRFI nem szórakozik azzal, hogy zöldrefesse a hajamat, ilyet a kisfiú csinál. És hogy kinek kéne odamenni?? Hát neked, te voltál a nevetséges! Természetesen a barátnődtől se volt szép, hogy ilyen nyersen lerázott, de én maximálisan megértem őt, hogy kiakadt.

2008. dec. 8. 17:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolókat. Kedves utolsó, én egyetértek veled, tényleg irtó dedó voltam. Alapjában véve ezerszer komolyabb vagyok a kortársaimnál, nem is tudom, milyen felindulásból volt ez, egyszerűen csak halálra untam magamat. Jól esnek az ilyen lebaszások, legalább kicsit megemberelem magam :)
2008. dec. 8. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak rossz napja volt. Hosszabb kapcsolatban azért előfordul, hogy ha rossz napja van az embernek, nincs semmi hangulata az ölelgetéshez. Ez nem szerelemfüggő.

Viszont ha már régebbóta vannak problémáitok (mert korábban is tettél fel kérdést), akkor lehet, hogy a lány már nem szeret annyira. Kérdezd meg egyenesen, mi a baja. De ne ma, inkább holnap. Írj neki egy sms-t, hogy sajnálod, és ne zaklasd ma többet, majd hív, ha megnyugodott!

2008. dec. 8. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Már megbeszéltük, minden rendben :)

Sokszor összezörrenünk, de mindkettőnknek megvan a maga baja (családi problémák), így valamelyest érthető. Csak néha úgy el tudok keseredni, mert úgy érzem, ez az egész azért van, mert már nem szeret annyira.

Az "ilyet egy kisgyerek csinál"-os csajt meg tessék felpontozni, mert hasznos volt a válasza! Lényegében az ő segítségével békültünk most ki, szóval ezer kösz :)

2008. dec. 8. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!