Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Szerelem ez?
Én egy 17 éves lány vagyok, és a kérdésedet elolvasva, csak mégjobban megerősödött bennem a tudat, hogy mennyire éretlennek tartom a velem egykorúakat.
A FÉRFI nem szórakozik azzal, hogy zöldrefesse a hajamat, ilyet a kisfiú csinál. És hogy kinek kéne odamenni?? Hát neked, te voltál a nevetséges! Természetesen a barátnődtől se volt szép, hogy ilyen nyersen lerázott, de én maximálisan megértem őt, hogy kiakadt.
Lehet, hogy csak rossz napja volt. Hosszabb kapcsolatban azért előfordul, hogy ha rossz napja van az embernek, nincs semmi hangulata az ölelgetéshez. Ez nem szerelemfüggő.
Viszont ha már régebbóta vannak problémáitok (mert korábban is tettél fel kérdést), akkor lehet, hogy a lány már nem szeret annyira. Kérdezd meg egyenesen, mi a baja. De ne ma, inkább holnap. Írj neki egy sms-t, hogy sajnálod, és ne zaklasd ma többet, majd hív, ha megnyugodott!
Már megbeszéltük, minden rendben :)
Sokszor összezörrenünk, de mindkettőnknek megvan a maga baja (családi problémák), így valamelyest érthető. Csak néha úgy el tudok keseredni, mert úgy érzem, ez az egész azért van, mert már nem szeret annyira.
Az "ilyet egy kisgyerek csinál"-os csajt meg tessék felpontozni, mert hasznos volt a válasza! Lényegében az ő segítségével békültünk most ki, szóval ezer kösz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!