Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "kényszerítsek" valakit hogy küldjön nekem egy screenshotot? Többi lent.
Kedves 7-es,
kitudnád másolni melyik kijelentésemmel védtem ismeretlenül a csajt? Írtam, hogy nekem is gyanús lenne a viselkedése. Ergo szerintem is vaj van a füle mögött, meg is kérdeztem mit vár ettől a kapcsolattól...
voltam ilyen kapcsolatban, ahol a srác egy régi osztálytárs nőjével beszélgetett és képeket cseréltek, enyhén flörtöltek, célozgattak mindig erre-arra. engem is kibeszéltek. nagyon egyszerűen tudtam ezt meg, többször láttam, hogy mikor elmentünk szórakozni barátokkal, ír valakinek hajnalban. egyenesen rákérdeztem, azt mondta csak egy régi osztálytársa, ne aggódjak. nem aggódtam, megadtam a bizalmat de mikor hetek után is ez ment, belenéztem a telójába mikor fürdött. ezek után fűt-fát beígért, ugyanúgy beszéltek persze, én meg egy paranoid szar alak lettem mellette, én voltam a korlátozó, a féltékeny, a hisztis. mikor szakítottunk akkor is így adta elő, hogy én elüldöztem a féltékenységemmel. annak ellenére, hogy megadtam neki a 100% bizalmat de szerintem fürdőruhás képeket kapni a lánytól, meg röhögni, hogy vajon féltékeny leszek-e erre, ez nem fér bele. sehol.
ez a gond nálatok is, hogy semmi bizalom nincs már és bele fogsz őrülni. jó tanácsként mondom, mentsd a saját lelked, egészséged és hagyd el. fájni fog, őrülten, hülyének fogod érezni magad de ennek így nincs értelme :(
ps. szakítás után fél évvel megkeresett, hogy adjak még egy esélyt és elismerte, hogy mindenben igazam volt, rengeteg határt túllépett, erre utólag rájött és mindennél jobban bánja.
hála égnek engem annyira az őrületbe kergetett, hogy volt annyi tartásom, hogy nemet mondtam és 3 éve boldog vagyok mással.
23L
12-es,
Egy az egyben ugyanez a sztori volt nálam is, csak a nemek voltak fordítva. Eleinte intettem az exem, hogy ez nem stimmel, miért pont akkor megy át mindig a régi osztálytárs, amikor én nem vagyok ott, még el is kérte az órarendemet az exemtől, hogy lássa, mikor nem fogok jönni tutira, együtt aludtak meg még fürödtek is utólag megtudtam. Eleinte tomboltam, majd én lettem a paranoid féltékeny szaralak, hogy nem bízok benne, mert hangot adtam a véleményemnek, hogy qrvára nem tetszik amennyi időt lógnak együtt. De bízzak meg bennük, nem lesz semmi ... ok.
Végül lebukott, kiderült hogy meg is csalt, és utána is én voltam a szar alak, hogyha ennyire megéreztem, hogy gáz van, miért nem léptem közbe.
Totál úgy volt forgatva mindig, hogy én voltam a hibás és a toxic.
Az ilyeneket kerülni kell, egy életre megtanultam.
A bizalom egy fontos dolog a kapcsolatban. Mondjuk azt nem lenne rossz tudni, hogy a barátnőjének milyen telefonja van? Mert ha ugyanúgy almás, akkor nem lenne kibúvó a lemerült telefonnal kapcsoltban. Talán ha szerencséd van akkor facebookon talász olyan képet.
Én amúgy kicsit falhoz állítanám. Elmondanám, hogy a múltkori miatt elég bizalmatlan vagyok a mostani sztorival kapcsolatban, és ha fontos neki a kapcsolatotok, és szeretné erősíteni a bizalmat nálad, akkor csináljon már egy képenyőképet, ami esetleg rajta is van a mai beszélgetésetek. Ha ellenkezik, átmegy támadóba,akkor kár az időt fecsérelni a lányra, mert hazudik.
"Nem kell kényszeríteni. Azt mondod neki, lefotóznád, hogy lássam? :) Kicsit bizalmatlan vagyok, biztos megérted. Várom a képet.
Ha védekezik, beszél valami hülyeséget, akkor nyilván kamuzott. Aki igazat mond, ezt gond nélkül elküldené, és biztosítana arról hogy igazat beszél neked. Ilyen egyszerű. Írhatnál h h ment."
Én küldeném, aztán hazamennék pakolni. Utálom ezt, hogy akinek nincs rejtegetnivalója, az önként teszi magára a pórázt.
#16: Oké, hát ez elég egyértelmű, hogy tilosban jár. De hogy nem a barátnőjénél van, az 100%, ahogy az is, hogy hazudik.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!