Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Öntörvényű lenne a férjem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öntörvényű lenne a férjem? Mégis hogyan érjem el, hogy én is dönthessek néha?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy a férjem, akivel 8 éve vagyunk házasok, nem hallgat rám semmiben. Olyan autónk van, amit ő választott, oda megyünk nyaralni, ahova ő akar (minden évben megígéri hogy következő évben én dönthetek), most pl én nem akartam magam beoltatni de azt mondta tönkre teszem a nyaralást ha miattam nem mehetünk , beregisztrált és ma kaptam meg az oltást. Én kihagytam volna a nyaralást idén mert semmiképp nem akartam oltást.Gondolom az egész kiskirálykodása abból fakad, hogy ő dolgozik , én nem. GYES után valahányszor elkezdtem állást keresni, azzal jött hogy de csak így működik a családi életünk hogy én itthon vagyok. Nem akarja hogy dolgozzak, a pénzt is ő ossza be, nem állunk rosszul de mindent ő szab meg. Azt mondja vehetünk másik autót , de amint elkezdem nézegetni, ha valamelyik megtetszik, egyből szídja hogy az nem jó fajta csak rosszakat hallani róla stb. Lebeszél mindenről amit szeretnék és neki az a természetes hogy mindig minden úgy van ahogyan ő akarja. Ő kitalált egy vállalkozást, kértem hogy ne, mert kockázatos, be is fuccsolt . Ő szabta meg hogy melyik oviba írassam be a lányunkat, (20kmre), de itt van tőlünk egy ovi 5 percnyire. Ja és ami a legrosszabb nekem, hogy gyűjti a szemetet (levált talpú cipő , nem működő párásító,kiszakadt ruhadarab, lejárt műszakis 25 éves roncs autó az udvar közepén). Nem száll velem vitába, mindig azt mondja hogy jó, majd elviteti , de 4 éve nem tette. Tudom hogy a férfi a családfő, de az én szüleim mindenben együtt döntenek, a nővéremék is. A nővérem nem oltatta be magát és a férje nem hisztizik hogy akkor miatta nem mehetnek nyaralni. Olyan mintha nem lenne szabad akaratom. A váláson gondolkodom. Mit gondoltok? Egy elkényeztetett hülye nőt láttok gondolom, de ha dolgozni akarok akkor mindig jön a kifogásaival hogy miért nem jó az nekem . Az egyiknél szerinte a pasik üldöznének, a másiknál szerinte én azt nem bírnám , ennyire fél esetleg hogy tényleg akad valaki más és lelépek tőle?

2021. jún. 28. 16:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért örülök, hogy Marie Curie nem érte be a sepregetéssel.
2021. jún. 28. 18:06
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kellemetlen tanácsot adok: el kell menned dolgozni.
2021. jún. 28. 18:08
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Keresned kell munkát. Mindenkepp. Es neked itelik a gyereket. Ha rendben van a kereseted es a lakhatasod, neked itelik
2021. jún. 28. 18:25
 24/31 anonim ***** válasza:
30%
Tehát ilyen is van, amikor a férfi uralkodik. Eddig én csak az ellenkezőjéről hallottam, láttam, tanúja voltam. Tipikus férfi szovegek: Az asszony a főnök, az asszony mondja meg. - Ha azt akarom, hogy nyugalom legyen engedném kell neki. Figyelj, szerintem egy embert nem lehet átvételi. Vagy maradsz és beletorodsz - Ha a szex jó és tetszik a pasi- vagy keresel.mast.Stilust válasz, egy határozott nő mellett a pasik 80%a papucs. Neked is akadhat egy ilyen.
2021. jún. 29. 04:38
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baja, hogy a férje nem papucs, hanem hogy 100%-ban elnyomja. Felnőtt ember, anya és nem döntheti el, hova járjon a gyerek oviba vagy ő elmehet-e dolgozni. Hagyjuk már. Nem kell elferdíteni. "ha tetszik"

Nyilván tetszésen múlik egy házasság.

2021. jún. 29. 08:21
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

"ha dolgozni akarok akkor mindig jön a kifogásaival hogy miért nem jó az nekem"

Kit érdekel? Önálló felnőtt ember vagy, minsen jogod megvan hozzá, hogy dolgozz. Szedd össze magad, könyörgöm, így nem lehet élni.

2021. jún. 29. 10:03
 27/31 anonim ***** válasza:
*minden jogod
2021. jún. 29. 10:04
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de elképzelhetetlenül akaratgyenge vagy felnőtt ember létedre. Ilyen a világon nincs, hogy úgy hagyod magad uralni, mintha a gyámod lenne, nem a párod. Egyenlőek vagytok definíció szerint. Állj fel, keress munkát, tegyél rá óriási ívben, hogy erről ő mit gondol, jogod van felnőtt módjára élni, saját keresettel, saját döntésekkel. Utálni fogja, mert az anyagi függésed a garancia rá, hogy irányíthat, nyilván ezt nem szeretné elengedni. De semmilyen téren nincs joga rendelkezni fölötted.
2021. jún. 29. 10:08
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Te úgy nevelsz egy kislányt, hogy te magad is max egy gyerek szintjén bírsz jogokkal és döntésekkel? El tudod képzelni, milyen torz mintában nő fel közöttetek?
2021. jún. 29. 10:11
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük azzal, hogy Magyarországon csakis akkor ítélik a gyereket az apának, ha az anya drogos, alkesz vagy bizonyíthatóan veri a gyereket. Nem fogja tőled elvenni...

A másik meg, hogy válás esetén a házasság után szerzett vagyok 50%-a a tied, ha dolgoztál, ha nem. Tehát megkapod a ház felét, az autó felét. Abból a pénzből elköltözöl tesódhoz vagy a szüleidhez majd elkezdesz munkát keresni, saját lábra állni.

Bántalmazó, elnyomó kapcsolatban élsz és úgy hagyod magad befolyásolni, mint valami naív 11 éves kislány. Állj a sarkadra, keress egy válóperes ügyvédet, vázold fel a helyzetet a családodnak, hátha ők is tudnak tanácsokat adni. Semmiképpen se maradj ebben a szar kapcsolatban, mert nagyon torz kapcsolati mintát adsz át a lányodnak, garantáltan ő is bántalmazó pasit fog így választani..

2021. jún. 29. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!