Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már igénytelenség lenne ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már igénytelenség lenne ?

Figyelt kérdés

amikor csak a mobilozás létezik semmi más.

Hazaérve szinte az az első vagy ha van 5 perc pihije.

Esténként semmi mást nem csinál éjfélig kB, másnap meg hisztizik hogy fáradt.

Szüksége lenne mozgásra mert 1,ül egész nap, 2, van túlsúlya. 3, orvos is mondta. De semmit nem mozog mert lenne azért ideje rá.

Semmit nem csinálunk, de szóba se hozza, hogy csináljunk bármit, neki evidens ha ráér az mibilozással telik. ( mondjuk ezt látja otthon is).

Már kezd idegesíteni ez az egész mert mostmár akkor is ez van ha épp szüleimmel beszélgetünk és ő épp nem tud hozzászólni..utána meg belefeledkezik ..

Én nem csinálom mikor náluk vagyok akkor se ha nem tudok hozzászólni, figyelek és kész..

2021. jún. 28. 08:55
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Úristen de idegesítenek ezek az emberek. Más ember társaságában is belebuzulva a mobilba, mint egy zombi. Én a helyedben tojnék a fejére és hozzá se szólnék. Mintha ott se lenne, mert szellemileg nincs is, csak fizikailag, mint egy szobanövény. Aztán rövid úton megszabadulnék tőle, mert egész napos telefonfüggéshez nincs szükség párkapcsolatra. Szex közben is az instát pörgeti?
2021. jún. 28. 09:01
 2/10 tiril ***** válasza:
100%
Igen
2021. jún. 28. 09:08
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
HÁNYSZOR kérdezed még meg??? Te vagy már NAGYON unalmas.
2021. jún. 28. 09:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha erre van szuksege, akkor erre van szuksege, hagyjad beken. Ha nem tetszik a dolog, lehet szakitani es kesz. Mit kell mar ezen ennyit porogni.
2021. jún. 28. 09:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Te amúgy komolyan mentálisan sérült vagy, hogy 2 naponta írod ki a kérdéseidet.
2021. jún. 28. 09:24
 6/10 anonim ***** válasza:
2021. jún. 28. 09:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen pasi mellett én is csak a telefont nyomkodnám. Ja, nem. Otthagynám a francba.
2021. jún. 28. 09:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Jah, amúgy tuti mentálisan sèrült. De a csaj is, hogy ezt elviseli.
2021. jún. 28. 09:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Régen akartam randizni egy lánnyal, akivel már több éve a neten tartottam a kapcsolatot.

Szóbakerült ez a téma. Ez már jó 6-7 éve volt, de ő már akkor is kijelentette, hogy ő randin is természetesnek veszi, hogy közben mobilozik.

Nem lett randi..31f

2021. jún. 28. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Ha egy akkora szardarabbal kéne élnem mint amekkora te vagy kérdező akkor én is csak a mobilomat nyomkodnám full depressziósan. Takarodj már innen.
2021. jún. 28. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!