Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiaba szeretem a baratom. De mar unom h masfel eve tavkapcsolatban vagyunk. No jogsi egyikunknek se. Baratom aztmondja nem csak nekem nehez. Ha ez igy menne meg 1 evig tavkapcsolatban lennenk mert o meg tanul.mi a velemenyetek?
Ne haragudj, de 60km nem távkapcsolat.
Első barátommal egy százasra laktunk, 2 óra busz. Szüleim 3,5 órára laknak tőlem. Simán kibírható. Aki 1-2 óra busz miatt nyavajog, én azt nem tudom komolyan venni.
ez egy olyan oldal ahol lehet kérdezni ez tény, de magadat égeted minden egyes alkalommal. hónapok óta hetente kiírsz kb. 2 kérdést, sehova nem fejlődtök, sehova nem haladtok, csak rinyálsz mindenen.
ide PÁRKAPCSOLATI problémákat lehet kiírni, de a tietek nem párkapcsolat. ezen kívül ez felnőtt kategória, ti meg még bőven gyerekek vagytok, hiába vagy hivatalosan "nagykorú". :D sajnálom a srácot, tényleg, nem csoda hogy 3 hetente találkoztok, menekül előled gondolom.
meghal a nagymamája te meg azon rinyálsz hogy nem videóchatel veled, atya isten. van bőr még amúgy a képeden?
Hát csinálj jogsit és vegyél autót, ha ennyire zavar.
Én is 50 km-re lakom a páromtól, tömegközlekedve 2 óra, a 18 éves autómmal meg 40 perc az út. Ennyit azért bőven megér. Vagy köztes helyen találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!